01.10.2021.

09:35

Foto:

Planeta

MANDIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU POSLE SASTANKA SA KRIVOKAPIĆEM!

Sastankom Mandića i Milana Kneževića, predsednika DNP, čije stranke su ujedinjenje u Demokratski front, sa premijerom, otpočele su konsutacije o rekonstrukciji vlade s ciljem prevazilaženja višemesečne političke krize u Crnoj Gori.

Kako prenose podgoričke Vijesti, Mandić je rekao da su se Knežević i on "uglavnom složili, ali i zaključili da teško sada mogu definisati neku poziciju dok se ne završe razgovori sa svim predstavnicima većine".

"Mi smo spremni za ozbiljan i pošten dogovor i nakon toga ćemo imati odgovoran i hrabar odnos prema zbilji koja nije nimalo jednostavna", kazao je Mandić.

Planirano je da se Krivokapić danas sretne i sa liderom SNP-a Vladimirom Jokovićem, zatim šefom kluba Pokreta za promjene Brankom Radulovićem, liderima Prave, Radničke i Ujedinjene Crne Gore Markom Milačićem, Maksimom Vučinićem i Goranom Danilovićem.

Svi oni činili su koaliciju “Za budućnost Crne Gore” čiji je premijer bio nosilac liste na parlamentarnim izborima, u avgustu prošle godine. Za subotu je planiran razgovor premijera sa liderima Demokrata Aleksom Bečićem i Građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem.