28.12.2021.

12:25

Foto: Youtube

Planeta

VUČINIĆ: Vučić pokazao da želi jak Nikšić i jaku Crnu Goru

„Voleo bih da u budućnosti budemo sposobni i jaki da i mi damo poklon Beogradu, gradu u kom svaki Crnogorac provodi najlepši deo mladosti. Oni nesposobni koji su svoje rođene gradove doveli do propasti ne vide ništa dalje od svog privatnog interesa koji od naroda kriju mažući im oči mržnjom prema Beogradu. Vidim kolektivni jauk branilaca lika i dela predsednika DPS-a, čoveka koji je više oštetio svoj rođeni grad nego bilo koji okupator“, istakao je Vučinić.

Neka se ugleda aktuelni predsednik Crne Gore, kaže on, na svog kolegu iz Srbije, zemlje gde se grade pogoni i stvaraju nova radna mesta, „neka pita kako su spasene obe Železare i sačuvana namenska industrija, kako svakog meseca nikne neko novo malo i srednje preduzeće“.

„Oni koji kupuju ljudske duše, zahvaljući teškoj sudbini koju su im nametnuli, briznuli su u plač da im Srbija ne kupi Nikšić kad ga već nova vlast nije preselila u Šumadiju. Zaboravljaju da im je Nikšić 30. avgusta i 14. marta rekao da nije na prodaju i dostojanstveno prima poklone kao što je kroz istoriju nesebično davao“, zaključio je Vučinić.