12.01.2022.

15:48

Foto: youtube

Planeta

(Video) OVAKO DODIK PRKOSI MUDŽAHEDINIMA, NJEGOVA PESMA JAČA OD ALIJINIH PROVOKACIJA! Stari SRPSKI stihovi ore se Kozarom

Prijemu prisustvuje član Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS-a Duško Milunović i drugi.

Dodik je dočekan uz srpsku patriotsku pesmu "Marš na Drinu". On je u svom obraćanju čestitao Božić pripadnicima srpskog naroda u OSBiH:

"Čestitam Božić svim pripadnicima srpskog naroda u BiH i čestitam im na posvećenosti i patriotizmu koji pokazuju. Oni obavljaju veoma važne poslove. Zahvalan sam svim ljudima koji rade na očuvanju ove komponente. Vrlo je važno da, dok je ovakva konfiguracija OSBiH, mi u njoj imamo svoju komponentu", zaključio je Dodik.

Nakon toga, Dodik i Lukač izvršili su smotru pripadnika OSBiH stacioniranih u ovoj kasarni.

Da podsetimo, uznemirujući snimci iz Bužima na kojima su uniformisani ljudi sa zelenim bertakama, ratnim zastavama Armije BiH, uzvikivali su "Alahu ekber". Sve to na 29. godišnjicu vojne akcije "Munja 93" koju je izvela tadašnja bužimska brigada.