15.01.2022.

11:30

Foto:

Planeta

HRVATI U PANICI, GDE JE NESTAO MILANOVIĆ?! Mediji digli frku, šta se dešava sa hrvatskim predsednikom, nije se oglasio od 6. januara, a morao je...

Otkako je 6. januara čestitao Božić vernicima koji slave po julijanskom kalendaru, a istoga je dana ministru odbrane Mariu Banožiću poručio i da "prestane lagati", nema ga "ni čuti ni videti" piše Slobodna Dalmacija.

Ni na stranicama njegovog kabineta ne može se saznati ništa o njegovim aktivnostima u međuvremenu. Ili ih nije niti bilo.

Nadamo se da nisu u pitanju nikakvi zdravstveni problemi, što bi predsednik Republike ipak trebalo da podeliti s javnošću, a isto važi i za eventualni godišnji odmor, podseća Slobodna.

Poslednja pres konferencija Zorana Milanovića zasad je ona od 5. januara, kad je govorio o potrebi modernizacije i opremanja Hrvatske vojske, što mu je u poslednje vreme i omiljena tema, odnosno, stalni izvor građe za prepucavanje s ministrom odbrane Banožićem, a onda i Vladom Andreja Plenkovića...

Posebnu zabritnutost pobudilo je to što se Milanović nije uključio u raspravu na temu "je li Milorad Pupovac trebalo da putuje u Banjaluku na proslavu Dana Republike Srpske", pogotovo ako se zna da upravo Pupovac njegova omiljena meta poslednjih meseci.

Najviše zabrinjava to što se nije oglasio ni o katastrofalnim rezultatima popisa stanovništva, zaključuje Slobodna Dalmacija.