18.01.2022.

16:31

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Planeta

MANJINSKA VLADA JE - PREVARA! Krivokapić raskrinkao Dritana, ne isključuje mogućnost OSNIVANJA PARTIJE! (VIDEO)

- Manjinska Vlada je prevara - tvrdi premijer Krivokapić, istakavši da bi se ona, kada bi bila čovek, zvala Drago Đurović, Stevan Džaković i Darko Pajović.

- Hoće da nas sruše pre nego dobijete prvu normalnu platu u životu - rekao je uz ocenu da je Vlada bila uspešna i dobra, a da bi bila i bolja da pojedinci nisu više radili na vlastitoj promociji, nego u korist opšteg dobra.

Smatra da pojedinci imaju "novi put" sa onima sa kojima on nikada ne bi "tražio društvo", te da glasači SNP-a neće dopustiti da se izneveri 30. avgust. Ocenio je da je i sada moguća rekonstrukcija, a da su izbori u maju najbolja opcija, ukoliko se ispostavi da je dogovor u okviru aktuelne većine nemoguć.

Upitan da li će ubrzano krenuti u osnivanje partije, rekao je da pažljivo osluškuje želje i potrebe građana. Nije se izjasnio ni da li će pokrenuti pitanje smene potpredsednika Vlade, Dritana Abazovića. Smatra da bi bilo nekorektno raspustiti Skupštinu.

- Ja nisam dobio nijedan otkaz ministara… Ove liste koje kruže, meni to liče da neko zove Maradonu da dođe kod njega, a on je privržen svom treneru - dodao je Krivokapić.