04.02.2022.

20:31

Foto: Tanjug/AP/Beta/Fotoilustracija

Planeta

HIT, I HRVATSKA SE ODRIČE MILANOVIĆA!? "Komšićev fan bi da nas POSVAĐA SA ZAPADOM"!

Tokom posete Ustanovi za sveobuhvatnu negu "Tigrovi" u Rakiću, Milanović je između ostalog rekao kako je hrvatska diplomatija 'šačica klimavaca i kukavica i ljudi koji su Hrvatskoj na sramotu' te da se Vlada RH ponaša kao da je pitanje BiH nekakva 'rubna gnjavaža'.

HDZ je u objavi pod nazivom 'Komšićev fan i miner koji bi voleo da posvađa Hrvatsku sa Zapadom' između ostalog citirao reči ministra spoljnih poslova Gordana Grlića Radmana.

"Štetočina s Pantovčaka opet peni. Grči mu se lice, dimi mu iz nosa. Vređa koga god stigne i preti svetu i planeti. Ništa nova. Nakon što je izvređao „fašističku“ Austriju, Francusku, SAD, Ukrajinu, Mađarsku, NATO, BiH, Europsku uniju, Ujedinjeno Kraljevstvo danas je na red došla i EPP - Europska pučka stranka.

Na meti mu je opet bio i Gordan Grlić Radman. Budući da Milanovića najviše boli istina, ponovćemo reči šefa hrvatske diplomatije: „Umesto da gradi mostove, Milanović ih ruši kao kakav partizanski miner. Vlada RH stalno mora 'peglati' štetu koju nanosi Hrvatskoj. A to nije nimalo lako.

I što se tiče položaja hrvatskog naroda u BiH Milanović bi se trebao sakriti u mišju rupu. Ostrašćeno je podržavao Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike. I sada se mi trudimo popraviti sve što je on sam zakuvao", poručili su iz HDZ-a putem Facebooka Milanoviću.