30.03.2022.

18:21

Foto:

Planeta

PUPOVAC PODRŽAO MILOŠEVIĆA: Boris je častan čovek

- SDSS je dao podršku za rekonstrukciju vlade. Što se tiče potpredsednika Borisa Miloševića, on ima našu punu podršku u svemu što prolazi jer smatramo da je radio ono što je spadalo u njegov zastupnički mandat - izjavio je Pupovac novinarima u saboru.

Na pitanje hoće li SDSS raditi problem obuhvati li rekonstrukcija i Miloševića, Pupovac je kazao da je rekonstrukcija vlade zajednički interes koalicijskih partnera i vlade u celini. SDSS-u je, kao i drugim članovima vladajuće koalicije, u interesu rekonstrukcija vlade i svako će pridoneti na svoj način; a budući da je potpredsednik Milošević stavio premijeru svoj mandat na raspolaganje, što bi SDSS još trebalo reći - upitao je Pupovac.


Dođe li do toga da Milošević napusti vladu, o njegovom povratku u Hrvatski sabor će odlučiti on i stranka, dodao je. "Na nama je da održimo stabilnost ove koalicije, bez obzira na to što to za nas i potpredsednika Miloševića znači - istakao je Pupovac.

Dodao je kako Milošević ima punu podršku SDSS-a i Kluba nacionalnih manjina u onome što je i kako radio i radi. "Boris Milošević je častan čovek i on će to i dokazati", istakao je Pupovac.

- Zbog čega takva presumpcija, pričekajte ishod celog procesa - poručio je novinarima Pupovac.