21.06.2022.

11:13

Foto:

Planeta

CRNOGORSKA VOJSKA DALA OGLAS ZA SNAJPERISTU, SMEJE IM SE CEO BALKAN! NATO kad vidi ovo... (FOTO)

Naime, u tekstu saopštenja formalno je navedeno da svi kandidati moraju da ispune neophodne uslove, između ostalog, da budu državljani Crne Gore, zadovolje fizičke i psihološke kriterijume i budu  bez bezbjednosnih smetnji za prijem u Vojsku, piše portal IN4S.

Kandidati će, biti raspoređeni u 1. Pešadijski bataljon, Mornaricu, Vazduhoplovstvo, Bataljon za borbenu podršku, Četu za vezu i elektronsko ratovanje, kao i Centar za obuku.

Nažalost, sveopšte rasulo u Vojsci Crne Gore, ukazuje da je stanje u ovom resoru kulminiralo do stanja nepopravljivosti. Brižljivo njegovani DPS-ov poligon za "uhljebljenje najlojanijih kadrova", po ko zna koji put do sada, postao je predmet sveopšteg podsmeha javnosti nakon ove potrage za Vasilijem Zajcevom (legendarni sovjetski snajperista, prim.aut), preko sajta ZZZCG, ocenjuje IN4S.

Informer

Sve crno na belo...Oglas Ministarstva odbrane Crne Gore

Ovo je savršena prilika da se podsetimo borbenog zaleganja po NATO standardima, kojim se izlažu generacije đetića. Podsetimo, NATO zaleganje spada u jednu od najzahtevnijih tehnika zauzimanja borbenog položaja prilikom izazvane opasnosti.

Usmeren je ka pravovremenom i efikasnom neutralisanju neprijateljske žive sile. Ova tehnika registrovana je kao adekvatno borbeno sredstvo u vojnoj praksi i taktici ratovanja. Delotvorno razbija manje terorističke borbene grupe, ali i zube, zakljujuje IN4S.