09.08.2022.

15:05

Foto:

Planeta

MILO PRETI POGROMOM I LIKVIDACIJOM SRBA U CRNOJ GORI! Vučurović lideru kartela poručio: Znam da ga je obuzeo ustašluk, ali sam mislio da je naučio lekciju kad je podvio uši!

Ocenjujući da je sadržaj Ðukanovićevog autorskog teksta "poznata prežvakana priča", te, kako kaže, serija obmana, podmetanja i neistina.

- Zaista, nakon decenija pljačke, kriminala, uništavanja Crne Gore od Ðukanovića teško je svariti bilo kakvu priču, njegovu i bilo koga drugog iz DPS-a, a naročito o budućnosti Crne Gore - naveo je Vučurović.

Informer

Jovan Vučurović

On je na zvaničnoj fejsbuk stranici DF-a poručio da, međutim, treba "upozoriti na onaj deo gde predsednik DPS direktno, ponovo, preti Srbima i SPC u Crnoj Gori da će doživeti ono što i srpski narod u zločinačkoj ,Oluji'' - bezočno preti pogromom, likvidacijama i proterivanjem".

- Znamo da ga je poodavno obuzeo ustašluk I obožavanje Sekule Drljevića, i da se to prenelo na jedan deo njegovih pristalica, ali smo mislili da je naučio lekciju 30. avgusta 2020. kada ga je narod ispratio u opoziciju, između ostalog baš zato što je naumio da od Crne Gore pravi antisrpsku državu - naveo je Vučurović.