24.08.2022.

19:01

Foto: Printskrin

Planeta

POBEDNIK TAKMIČENJA U IZLEŽAVANJU ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Napao novinare jer su napisali da je "najveći džabalebaroš"! Za titulu je ležao 60 sati, a sada će bar još 72!

Tehnički urednik lista Dan i jedan novinar povređeni su juče kada je Pejanović ušao u prostorije redakcije gđe je fizički napao zaposlene i slomio deo inventara.

Podgorička policija je privela Pejanovića koji je ranije pobedio u 11. takmičenju u izležavanju, nakon 55 sati ležanja. On je bio nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u Etno-selu Montenegro u Breznama, pisalo da je "najveći džabalebaroš".

"Najveći džabalebaroš" je već par godina ustaljeni naziv za onoga koji pobedi u ovom takmičenju.

Podsetimo, održano je 12. takmičenje u ležanju koje tradicionalno organizuje Etno selo Montenegro u Breznima. Nakon oko 60 sati ležanja, titulu najodmornijeg je osvojio Žarko Pejanović zvani "Knele" sa Zabjela, javlja portal "Glas Zabjela".

Od devet takmičara koliko ih je uzelo učešće u ovogodišnjem takmičenju, za titulu su se borili finalisti Žarko Pejanović sa Zabjela i Vuk Koljenšić iz Danilovgrada.

U ekskluzivnoj izjavi za Glas Zabjela, Pejanović je pre svega iskoristio priliku da pozdravi celo Zabjelo.

- Nije bilo teško. Vjeruj mi, nisam se ni zagrija - rekao je on.

Najteže je, kako kaže, "kada porodica dođe da te podrži, to je najveća greška".

- Kada društvo dođe to je zabava, ali najveća greška je kad dođe nečija familija. Kad nekome dođe familija, tome je teško da ne ustane - jasan je Pejanović.