15.02.2023.

22:07

Foto: AP/Tanjug

Planeta

(VIDEO) UPLAŠENI PLENKOVIĆ ČINI SVE DA ZAUSTAVI ISTRAGU USVAJANJA DECE IZ KONGA! Afera "Zambija" trese Hrvatsku, ovo je toliko odvratrno da...

Ivan Pernar postavlja pitanja koja bole i stvaraju strah političkom režimu Andreja Plenkovića koji štiti svoje političke oponente.

Čudna je ćutnja mejnstrim medija, koji ne postavljaju prava pitanja, već naprotiv pokušavaju da uguše istinu o aferi Zambija.

Pitanja je na stotine, ali je odgovora vrlo malo. Ko je prekršio Zakon u Kongu? Kako su i s čijim pasošima deca prebačena u Zambiju? Kako je moguće usvojiti dete, ako Zakon i diplomate Konga izričito kažu da to nije moguće? Na osnovu čega Andrej Plenković tvrdi da su deca hrvatski državljani?

Odavno samo najavili kako će Plenković i svi njegovi bliži i daljnji saradnici završiti u zatvoru, a sve izgleda da će to tako i biti. Ivo Sanader je mala beba za ovaj režim koji sada vlada u Hrvatskoj i šire.

Poslušajte reči Ivana Pernara. Bez obzira bio on nama simpatičan ili ne, bitno je ono što govori i traži. Ako su deca iz Konga nelegalno usvojena, tada možemo reći da su politički režim u Hrvatskoj i pravosuđe dosegli dno.