12.03.2023.

16:38

Foto: printscreen

Planeta

POTRESNE PORUKE ČOVEKA KOME SU UBIJENI ŽENA I SINOVI! Sedam meseci mu sviću crne zore NIJE PRISTAO NA KRAJ

Tog 12. avgusta i nebo je plakalo nad Crnom Gorom kada je Borilović oko 15.30 sati krenuo u krvavi pohod.

Informer

Ubio 10 osoba i ranio šest

Brutalna ubistva počeo je u kući u kojoj je živela porodica Martinović. Naime, prvo je ubio ubio svoje postanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Informer

 

Miloš Martinović, koji je u svega nekoliko trenutaka ostao bez žene i maloletnih sinova, ne prođe ni mesec a da ne ostavi poruke svojim najmilijima. 

- Još vas ima tu, u svakoj časi, svakom snu još vas ima tu jer, sećanja ne umiru. Ni tad, ni sad, ni nikada, na kraj nisam pristao ja, još vas ima tu jer, sećanja ne umiru... Volim vas-  napisao je pre nekoliko sati Martinović. 

Informer

 

Mesec dana ranije kada je bilo pola godine obratio se svojim najmilijima još potresnijim rečima, svojoj ženi i prerano izgubljenim sinovima. 

- Životi moji, proĐe najtuŽnijih pola godine. Čujete li moje krike i jauke, da vas dozivam, da mi se vratite da me zagrlite i kaŽete Roki evo nas. Moj život je ruina bez vas, sviću mene zore i dolaze noći, ali crne zore živote moji. Pitam se svaki dan da li čuvate jedan drugog, grlite li majku svoju? Volim vas!!! - napisao je nesrećni čovek čiju bol niko ne može ni da na nasluti.