02.04.2023.

10:43

Foto: Anel Grbović

Planeta

"UVEK POSLUŠAM SVOJU SUPRUGU!" Milatović za Informer otkrio šta mu desilo sa LIČNOM KARTOM, zbog ODELA morao nazad kući sa glasačkog mesta!

Novinar portala Informer upitao je Milatovića da li su tačne tvrdnje da je zaboravio ličnu kartu kada je pošao na glasanje, na šta je on odgovorio:

- To se dešava kada vam u zadnjem trenutku supruga sugeriše da promenite odelo. Ja, normalno, uvek poslušam svoju suprugu, tako da umesto plavog odela kojeg sam namernio, obukao sam ovo sivkasto, a lična karta je ostala u plavom. Setio sam se, uzeo sam je, i na kraju sam završio svoje biračko pravo - rekao je Milatović.

Milena Milatović: Očekujem sigurnu pobedu

Supruga Jakova Milatovića, Milena Milatović, rekla je danas da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore.

- Verujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da verujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrednosti koje neguje ono što će građane opredeliti da glasaju za Jakova danas - rekla je Milatović za Tanjug odgovarajući na pitanje da li je povećanje životnog standarda u prethodnom periodu koje se dogodilo u vreme vlade u kojoj je njen suprug bio ministar nešto što će opredeliti građane da glasaju za njega.

Informer

Jakov Milatović i Milena Milatović

Na pitanje da li se očekuje slavlje večeras u štabu Pokreta Evropa sad, Milatović je odgovorila da se slavlje očekluje širom Crne Gore.

- Samo se nadam da će to biti lepo i demokratski mirno kao što nam priliči - rekla je Milatović uoči glasanja sa suprugom Jakovom na biračkom mestu u zgradi Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

Milatović u drugi krug izbora ulazi sa aktuelnim predsednikom Milom Đukanovićem. Analitičari predviđaju da bi Milatović mogao da preuzme vlast nakon što su opozicione stranke podržale Milatovića u drugom krugu.

Ovi izbori interesantni su ne samo za Crnu Goru, nego i za širu javnost. Mediji širom regiona danas su u Podgorici, a stigli su i novinari iz evropskih medijskih kuća.