25.07.2023.

21:19

Foto: Informer.rs

Planeta

(VIDEO/FOTO) Dramatične scene na plaži u Sutomoru: Pred oluju digli se ogromni talasi, spasioci ljude isteruju iz mora - u poslednjem trenutku sprečili tragediju!

Po rečima novinarke Informera.rs koja se nalazi u Sutomoru, lepo i sunčano vreme koje je ovih dana bilo na Crnogorskom primorju, danas popodne su prekinuli oblaci, jak vetar i veliki talasi kakve, po njenim rečima, nikada ranije nije videla. 

Po svemu sudeći spremalo se jako olujno nevreme, koje je nešto kasnije, nažalost, odnelo svoju prvu žrtvu u zalivu Trašte kod Tivta.

Kako se vidi na video zapisu koje smo dobili, ljudi su se okupili na obali i u neverici posmatrali napetu situaciju koja se odvijala dvadestak metara dalje ispred njihovih očiju. I kao što danas obično biva, akciju spašavanja kupača su ovekovečili svojim mobilnim telefonima.

Sva sreća, hrabri spasioci su i poslednjeg plivača uspešno ''isterali'' na obalu i na taj način sprečili da pobesnelo more odnese ljudske žrtve na sutomorskoj plaži.

Apelujemo na sve ljude koji odmaraju ovog leta u Crnoj Gori, da nema opuštanja i da se sutra ne udaljavaju iz plićaka. Budite oprezni jer je najavljena promena vremena, te pad temperature vazduha za desetak stepeni.