03.03.2015.

10:52

Foto:

Planeta

BOLESNO! Džihadisti naterali ženu da pojede svog mrtvog sina!

Džihadisti Islamske države na prevaru su naterali ženu da pojede svog sina. Detalje o ovom stravičnom događaju je britanskim medijima preneo Jasir Abdul, Britanac koji je poreklom Kurd, a koji je otišao u Irak kako bi se borio potiv boraca Islamske države.

– Mrzim Islamsku državu zbog toga šta su uradili jednoj starijoj ženi. Oni su oteli njenog sina i odveli su ga u Mosul. Ona je bila odlučna u nameri da pronađe svog sina i otišla je u štab džihadista kako bi se raspitala o njemu – priča Abdul.

On kaže da je žena tražila od džihadista da joj pokažu njenog sina.

– Islamisti su joj rekli da sedne jer je dugo putovala pa su joj ponudili da nešto pojede pre nego što vidi sina. Dali su joj čaj, kuvano meso, supu i pirinač. Ona je mislila da su ljubazni – priča Abdul.

– Kada je završila sa jelom ona je ponovo pitala da li može da vidi sina. Tada su joj rekli: “Upravo si ga pojela” – prepričao je stravičan događaj Jasir.

Ispostavilo se da su momka ubili, isekli na komade i zatim poslužili njegovoj majci kao obrok.

Prema rečima ovog Kurda to je samo jedno od zverstava islamista, koji ljude ubijaju na svirepe načine. Jedan od najstrašnijih je svakako kada ljude žive pale. Abdul, koji je trenutno u Britaniji kaže da će se vratiti u Irak kako bi se ponovo borio protiv fanatika Islamske države.

Tagovi: