01.06.2015.

18:25

Foto:

Planeta

ŠOKANTNO PRIZNANJE JOKO ONO Spavala sam sa Hilari Klinton!

Umetnica i udovica Jona Lenona, koja u Los Anđelesu promoviše svoju kolekciju čaša i tanjira u Muzeju savremene umetnosti, komentarisala je mogućnost da SAD dobije svoju prvu predsednicu.

Na pres konferenciji Joko je sve šokirala kada je, sa osmehom na licu, priznala da Hilari poznaje lično od sedamdesetih godina prošlog veka, kada su zajedno protestovale protiv rata u Vijetnamu. Ipak, pored zajedničkih političkih uverenja, Joko i Hilari imaju iza sebe i drugarstvo, ali i ljubavnu aferu. 

- Nekoliko puta smo se srele u Njujorku za vreme demonstracija protiv rata u Vijetnamu, i postale smo vrlo prisne. Delile smo ista uverenja kad su u pitanju seksualna jednakost, borba protiv autoriteta i patrijarhalnog društvenog okruženja u kojem smo odrastale. Imale smo i kratku romantičnu aferu u vreme kada sam već živela s Džonom na Manhetnu, dok je Hilari studirala na Jejlu, ali smo vremenom izgubile kontakt. Divno je videti kako je sada uspešna, i želim joj svu sreću u kampanji - objasnila je Joko Ono, koja smatra da bi izbor Klintonove za predsednicu bio veliki pomak, posebno za LGBT zajednicu i za ženska prava.

 

Tagovi: