06.12.2015.

09:41

Foto:

Planeta

BLUDNI PREDSEDNIK MORAO NA KONTROLU! Hilari naterala Bila Klintona da se testira na sidu!

 

Ovu tajnu, pored mnogih drugih, otkrili su Porter i Prins u novoj knjizi "Bil i Hilari, dakle to se zove ljubav", a prenose "Novosti".

Pošto je znala da Bil voli da ima seks bez zaštite, a imao je brojne ljubavnice, od kojih se samo Monika Levinski proslavila širom sveta, Hilari je naterala predsednika SAD da ode na testiranje na sidu! Rezultat je bio negativan, pa su i Klintonovi i ljubavnice mogli da odahnu.

Od drugih bizarnih tajni koje su otkrivene u knjizi jedna od najinteresantnijih je da je Bil Klinton redovno spopadao Džeki Kenedi Onazis, pa se jednom čak bacio na nju u njenom stanu na Petoj aveniji u Njujorku.

- Skoro da smo počeli da se rvemo. Bilo je vrlo neprijatno - navodno se Džeki  Kenedi poverila bivšoj urednici "Vašington posta" Ketrin Grem.

Ona je rekla da je bila polaskana što je još privlačna dvadesetak godina mlađem muškarcu, ali i da se uplašila, jer je shvatila da je reč o čoveku koji se ne miri sa ženskim "ne". Od tada je izbegavala da ostane nasamo s Bilom Klintonom.

I OVAJ PAPUČAR NAS JE BOMBARDOVAO!? Hilari redovno tuče Bila Klintona

Tagovi: