15.12.2015.

23:40

Foto:

Planeta

ZABRINJAVAJUĆE: Ruske tajne službe otkrile, priprema se ubistvo Donalda Trampa!

Pet državljana Saudijske Arabije je uhapšeno od strane obaveštajne službe Libana nakon što je na privatnom avionu pronađen „visoko kodiran“ laptop sa tajnim itinerarom i privatnim planovima Donalda Trampa.

Viši republički savetnik, Rik Vilson, pozvao je u intervjuu za MSNBC prošle nedelje na ubistvo Donalda Trampa, navodeći da je on „veoma moćna sila“ i da „elita neće sedeti mirno sa strane već će ispaliti metak u njega“.

Šta to znači? To znači da u sklopu republikanske partije i Bele kuće postoji aktivna zavera za atentat na Donalda Trampa.

Udruživanje ove dve grupe dovoljno govori o tome kako se Donald Tramp pokazao kao osoba i politički kandidat, odnosno da je pokazao da deluje nezavisno od uticaja republikanske partije.

Tramp je jedinstveni kandidat koji govori istinu kad god mu se pruži prilika, što značajno smeta najvišim zvaničnicima republikanske partije.

Donald Tramp se zalaže za glas naroda, a ako su njegove reči tačne, gotovo je sigurno da neće poživeti da ostvari ono za šta se zalaže.

PROČITAJTE JOŠ:
 

TRAMP ZNA ŠTA RADI! Zahtev da se muslimanima zatvore vrata Amerike vrtoglavo mu podigao rejting!

SAUDIJSKI PRINC: Tramp je sramota za Ameriku i svet!

TRAMP NE HAJE ZA KRITIKE: Ostajem u trci za predsednika SAD!

Tagovi: