01.01.2016.

11:06

Foto:

Planeta

(FOTO) GOLIŠAVE, SOČNE I MOĆNE! TOP 15 seksi političarki za koje (verovatno) niste čuli!

Predstavljamo vam 20+(1) seksi političarki zbog kojih ćete potpuno promeniti mišljenje o politici… Napomena: redni brojevi seksi političarki izabrani su nasumično, a ne prema nekim našim preferncijama.,, 

1. Ana Marija Galojan

printscreen

Ova estonska političarka rođena je 1982. godine, a sa nepunih 30 godina postala je lider mladih Reformističke stranke. Zbog neospornog seksipila i šarma često je opisivana kao najpopularnija javna ličnost u Estoniji. 

Zbog sukoba sa zakonom 2011. godine uhapšena i optužena da je proneverila 60.000 evra. 

Dobila je azil u Londonu u kome je provela četiri godine sve dok 2015. godine kada je deportovana u zatvor Talin.

Nije propustila priliku da se 2009. godine slika za Playboy. 

2. Mišela Vitorija Brambila

printscreen

Veliki poznavalac ženskih oblina, bivši premijer Italije Silvio Berluskoni ovoj seksipilnoj dami dodelio je mesto zamenika sekretara za turizam.

Manirom iskusnog predatora "stari vuk" verovatno je znao je da je izgled sekretarke u njegovoj Vladi biti veći magnet za turiste od Koloseuma i Milanske katedrale zajedno, pa joj je dodelio tu važnu funkciju.

Pre nego što se oprobala u politici, ova seksipilna Italijanka radila je kao novinar u "Medijaset grupi", koja je takođe u vlasništvu Berluskonija.

3. Eva Kaili

printscreen

Svoj put do političkih visina ova šarmantna Grkinja započela je davne 1992. godine kada se učlanila u Svehelenski studentski kamp, organizaciju u to doba poznatu po militantnim stavovima.

Ipak, njen značajnini uspon u politici počinje u 21. veku, tačnije 2009. godine kada je postala poslanik u grčkom parlamentu. 

Da je za Evu samo nebo granica, postalo je jasno 2014. godine kada je izabrana za članicu EU parlamenta. 

Završila je Aristotelov univerzitet, a po profesiji je arhitekta.

4. Lusijana Leon

printscreen

Politika je za nju stvar porodične tradicije, pošto joj je otac Romulo Leon Alegria, poznati peruanski političar. 

2006. godine postala je članica kongresa sa mandatom od pet godina koji je kasnije, 2011. godine na izborima ponovo potvrđen.

Španski "20 Minuta" proglasio ju je najseksipilnijom ženom u politici po izboru čitala u 2009. godini.

Ako ništa drugo, ono bar zbog nje svaka zemlja terebalo bi da razvja što bolje bilateralne odnose sa Peruom.

5. Juri Fujikava

printscreen

- Prezgodna da bi bila političarka - samo su neki od naslova na vodećim svetskim medijima koji se vezuju sa ime ove seksipilne Japanke.

Studirala je na Teijko Univerzitetu, nakon čega ju je otac uveo u svet politike.

Ipak, ono zbog čega je ova Japanka ostala najviše upamćena u pisanjima svetski medija je seks skandal koji je imala sa oženjenim čovekom. 

6. Megan Mekejn

printscreen

Kada vam je tata senator Džon Mekejn, a uz to vas je i priroda obdarila fotogeničnim licem, onda se na neki način predodređeni za politiku i možete postići čak i u tako složenom društvu kako je američko. 

Megan Mekej pripada drugoj generaciji SAD republikanaca, a javno je govorila kako je 2004. godine podržala Džona Kerija na izborima.

Autor je knjige "Moj otac Mekejn i prljava seksi politika", a poznata je i kao kolumnista i radio autor mnogih emisija.

7. Olga Liuščak

printscreen

2014. godinu ova lepotica verovatno neće pamtiti po dobro, s obzirom na to da je u maju pomenute godine izgubila na izborma za člana gradskog parlamenta u Kijevu, a samo nekoliko meseci kasnije na internetu su se pojavile njene gole i provokativne fotografije.

Iako se tada branila rečima da "nema čega da se stidi", u čemu je, da kažemo usput mi zdušno podržavamo, njena politička karijera nikada nije nastavljena onako kako je mogla da se pomenuti skandal nije dogodio. 

8. Nikita Klojstrup

printscreen

Ko kaže da su u Skandinavskim zemljama nepodnošljivo hladne zime?

Ova zanosna Dankinja, članica Konzevativne partije mladih na ovoj fotografiji svakako nam je poručila da i na samom severu Evrope može biti itekako "vrelo"...

Da politika ostavlja doovljno vremena i za druge stvari, ova lepotica je živi dokaz pošto se pored aktivnog učestvovanja u politici radi i kao model.

9. Natalija Poklonskaja

printscreen

Putinova desna ruka na Krimu...

Postala je poznata široj javnosti kada je 2011. godine kao državna tužiteljica vodila krivični postupak protiv Ruvima Aronova, bivšeg potpredsjednika Vrhovnog sovjeta Republike Krim, optuženog za povezanost s organiziranim kriminalom.

Jedno je sigurno, koga ona optuži, ne piše mu se dobro.

10. Angela Gerekou

printscreen

Bivši grčki premijer Jorgos Papandreu očigleno je vrlo vodio računa o fizičkom zdravlju nacije, pošto je za ministra sporta postavio seksipilnu Aneglu Gerekou...

Angela je udata za poznatog grčkog glumca Tolis Voskopulosa, sa kojim ima ćerku Mariju.

11. Kraljica Ranija

printscreen

Osim po gracioznom i zanosnom osmehu, kraljica Jordana Ranija poznata je kao vatreni zagovornik unapređenja obrazovanja i zdravstvenog sistema u svojoj zemlji. 

Zalaže se za multi-kulturni dijalog a poznata je i po korišćenju društvenih mreža, naročito Fejsbuka, Jutjuba i Tviter.

12. Ana Kabajeva

printscreen

Nekada poznata gimnastičarka Alina Kabajeva, za koju su zapadni mediji spekulisali da je ljubavnica Vladimira Puta, takođe se oprobala u politici...

Ona je postala članica ruske državne Dume 2007 godine.

13. Sertida Gegea

printscreen

Saradnju sa Lebanom u svim oblastima trebalo bi dramatično unaprediti, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog seksi Sertide Gegee.

Diplomirala je na Libansko - američkom Univerztetu, a članica je partije Libanske snage...

14. Prinzeca Leticija

printscreen

Udajom za princa Filipa 2004. godine Letiicija Ortiz Rokasolano postala je princeza Španije, a krunu kraljice ponela je nakon što je sredinom prošle godine kralj Huan Karlos odlučio da se odrekne prestola i prepusti ga svom sinu.

Danas, Leticija ima 41 godinu, majka je dve devojčice.

Kao i Kejt ni Leticija nema plave krvi. Njen otac je bio novinar, a njena majka medicinska sestra. Pre ulaska u kraljevsku porodicu, i Leticija je radila kao novinar nacionalne televizije. 

15. Alejandra Benitez

printscreen

Ako ne najlepša, onda sigurno u samom vrhu je atraktivna ministarka sporta Venecuele Alejandra Benitez.

Na sebe je privukla pažnju medija širom sveta kada je predsednik Venecuele Nikola Maduro predstavio kao člana svog kabineta.

Tagovi: