20.06.2016.

09:24

Foto:

Planeta

KAMERON ISKORISTIO SMRT POSLANICE! Verovatnoća da Britanija ostane u EU porasla na 72 odsto!

 

Nove ankete i kretanja na tržištu uočljivo ukazuju na promenu raspoloženja zamaha nakon prethodnog višenedeljnog rasta podrške izlasku iz Unije.


TEORIJA ZAVERE! Poslanica Džo Koks ubijena DA BI BRITANIJA OSTALA U EU?!

U Velikoj Britaniji juče je nastavljena referendumska kampanja nakon prekida uzrokovanog ubistvom laburističke poslanice Džo Koks (41).


PA SRAM VAS, BRE, BILO! Zagovornici Bregzita plaše Britance - Srbima u EU!

Premijer Dejvid Kameron, koji se zalaže za ostanak Britanije u EU, kazao je da se zemlja suočava sa "egzistencijalnim izborom" posle kojeg "nema vraćanja". 


SPEKULACIJA BBC: Bregzit jedino odgovara Putinu?!

Ispred zgrade parlamenta u Londonu juče je više od 400 ljudi napravilo "lanac poljubaca", pozivajući Britance da glasaju za ostanak u Evropskoj uniji.

Organizatori su naveli navode da je 420 osoba učestvovalo u ovoj akciji, u kojoj su ljubili jedni druge, kao i da su slične akcije "masovnog ljubljenja" organizovane u Berlinu, Parizu i Rimu.


ŠVEDSKA MINISTARKA ZABRINUTA: Ako Britanija izađe iz EU, uslediće raspad zajednice!

Cilj akcije je bio da se pokaže da je "ljubav između Britanije i Evrope snažna i da se odbaci kampanja mržnje uoči referenduma o ostanku u EU".

I britanski listovi su zauzeli strane po pitanju Bregzita, pa su tako "Mejl on sandej" i "Obzerver" podržali kampanju za ostanak, dok su se "Sandej tajms" i "Sandej telegraf" založili za napuštanje Unije.

Tagovi: