09.07.2016.

10:25

Foto:

Planeta

MAFIJAŠKI OBRAČUN U ŠVAJCARSKOJ: Italijan ubio Albanca pod tušem, MISLIO DA JE SRBIN!

Istraga je, međutim, pokazala da je on stradao greškom, te da je ubica verovatno mislio da puca u Srbina koji se nešto ranije odselio iz te kuće!

Prema pisanju medija, ubica se ušunjao u privatnu kuću i uputio ka kupatilu u kome se Gaši tuširao. Kada je prišao žrtvi, ispalio je tri hica u njega, usmrtivši ga na licu mesta, i pobegao. Italijan je, ipak, ubrzo identifikovan i uhapšen zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.


(VIDEO 18+) MAFIJAŠKI BOS KRESNUO usred zatvora aktivistkinju za ljudska prava!

Kako švajcarski mediji prenose, po svemu sudeći, u pitanju je bila greška, a ubica je navodno želeo da se obračuna sa Srbinom s kojim je imao neraščišćene račune, a koji je ranije živeo u toj kući. Ovu priču je kosovskim medijima potvrdio i otac ubijenog Gašija.


OGREZLI U KRIMINALU: U Srbiji deluje 58 mafijaških grupa!

– Sve što sam čuo, čuo sam iz druge ruke. Rekli su mi da je moj sin upucan pod tušem, a prava meta zapravo je trebalo da bude neki Srbin s kojim je taj Italijan od ranije u zavadi. Taj Srbin je nekada živeo u stanu u kome je moj sin ubijen – rekao je otac ubijenog za “Gazetu ekspres”.


MAFIJA IZ NAŠEG SOKAKA: Pet kriminalnih grupa hara Srbijom i celim svetom!

Italijanu je određen tromesečni pritvor, a tužilac je odbio da novinarima saopšti više detalja o ovom zločinu, pa i to ko je Srbin koji je navodno trebalo da bude ubijen.

Tagovi: