16.12.2016.

21:46

Foto:

Planeta

HILARI SE PRIMILA NA PRIČU O HAKOVANJU: Napad hakera predvodio lično Putin da bi mi se OSVETIO!

Ona tvrdi da je to deo dugotrajne strategije ruskog predsednika Vladimira Putina da diskredituje osnovna načela američkih vlasti.

- Sam Putin je rukovodio tajnim hakerskim napadima protiv našeg izbornog sistema, naše demokratije, jer očigledno gaji animozitet prema meni- rekla je Klintonova u Njujorku.

ŠOKANTNA TVRDNJA CIA: Putinovi hakeri pomogli Trampu da pobedi na izborima!

Prema njenim rečima, rusko mešanje u izborni tok u SAD predstavlja Putinovu "ličnu osvetu" za njene optužbe izrečene 2011. kada je bila američka državna sekretarka i kada je optužila Rusiju za nepravilnosti i nameštanje rezultata parlamentarnih izbora u toj zemlji. 

RUSIJA SE MEŠALA U IZBORE U SAD? Tramp: Smešno!

Odlazeći američki predsednik Barak Obama izjavio je da će SAD preduzeti mere protiv Rusije zbog njenog mešanja u izbore, što Kremlj demantuje. 

Obama je u intervjuu za En-Pi-Ar njuz (NPR News) rekao da će SAD "preduzeti akcije" protiv svake vlade koja se meša u unutrašnja pitanja zemlje. 

HILARI SE JOŠ NADA PREDSEDNIČKOJ FOTELJI: Grupa elektora traži izveštaj o istragama veze Tramp-Rusija

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp opisao je nedavno zaključak Centralne obaveštajne agencije (CIA) da je Rusija umešana u američke predsedničke izbore kao "smešan", navodeći da demokrate to koriste kao "još jedan izgovor" za izborni poraz Hilari Klinton. 

PUTINOVA OSVETA: Predsednik Rusije nije zaboravio uvrede Hilari Klinton, pet godina je čekao da uzvrati?!

CIA je prošle nedelje zaključila s "velikim uverenjem" da je Rusija intervenisala na ovogodišnjim američkim predsedničkim izborima kako bi Tramp pobedio.

KREMLJ O HAKOVANJU TOKOM IZBORA U AMERICI: Putin je sve jasno objasnio Obami!

Tagovi: