13.02.2017.

14:21

Foto:

Planeta

(FOTO/VIDEO) Vođa Kju Kluks Klana ubijen u BEOGRADU!

Telo je otkrila porodica ribara pored Velike reke. Brajan Deklu, islednik policije iz Vašingtona, rekao je da je Ankona umro od prosterelne rane u predelu glave.

- Istražujemo ubistvo, nema govora o tome da je u pitanju samoubistvo - kaže on.

Džakobsen je saznao da je Ankona nestao u petak, a nestala su i njegova kola crni Ford Fusion iz 2015. godine.

Međutim, Ankona nije viđen od srede ujutru, kažu vlasti. Nadležni organi saznali su za njegov nestanak kada su ih o tome obavestili njegovi sledbenici, Ankonina supruga Malisa rekla je policiji da je njen suprug dobio telefonski poziv u kome mu je rečeno da dostavi delove za vozila širom zemlje. Zaposleni kod Ankone ipak rekao je da on nije poslat da vrši bilo kakvu isporuku.

Kada su pretražili Ankoninu kuću zaključili su da mnogo stvari nedostaje iz sefa, uključujući i Ankonino vatreno oružje.

- Niko nije čuo ništa od njega, niko ga nije video od 8. februara - napisao je Ankonin sin Frenk na svom Fejsbuk profilu.

Ankona je na Jutjub postavljao snimke na kojima gori krst i profilisan je kao domaći terorista.

Ankona nije bio popularan u ostalim KKK grupama i često ih je kritikovao. Smatrao je da samo nekoliko KKK organizacije imaju legitimitet. Ankona se zalagao za nenasilni KKK, smatrao je da je negativan stav prema nasilju doktrina Klana.

Pogledajte video:

Tagovi: