07.04.2017.

23:59

Foto:

Planeta

SRBIN NA MALTI OPTUŽEN ZBOG TUČE: Sumnja se da je kriglom teško povredio barmena u Bugibi!

"Malta tudej" piše da je Simić barmenu Rajanu Magru naneo teške telesne povrede udarivši ga krigilom u glavu kada je Magro zadobio povrede oka. Simić negira krivicu

Magro radi kao barmen u Munčis baru u Bugibi, a "Malta tudej" piše da je reč o poznatom muzičaru koji svira gitaru za pevačicu Klaudiju Fanielo (poznatu kao Ozi Lino). Ona je jedne godine za Maltu nastupila na Evroviziji. 

Svedoci navode da se incident dogodio kada su dvojica muškaraca zamoljena da napuste bar zbog alkoholisanosti i uznemiravanja ostalih gostiju. Jedan od njih se potom okrenu ka Magru koji je pušio cigaretu ispred bara i udario ga u glavu. 

Porodica povređenog i svedoci navode da se napad dogodio bez bilo kakvog povoda. Simić je potom sa još dvojicom muškaraca uhapšen posle racije. 

Tužilaštvo se žestko protivilo kauciji, ali je sud podržao zahtev Simić i odredio mu kauciju od 5.000 dolara. Osim toga, Simić mora svakog dana da se upisuje u knjigu kaucija, da bude u kući u određeno vreme, kao i da ne prilazi ni baru u kojem se incident dogodio, ni bilo kome od svedoka.

Tagovi: