16.05.2017.

12:01

Foto:

Planeta

KUVAR RASKOMADAO I SKUVAO SVOJU ŽENU: Zvao i električara da mu popravi peć!

Policajci Lijam i njegov partner Brajan prvi su došli na mesto zločina kada su se stanari požalili da nešto čudno miriše, prenosi abc.net.au. Kasnije je otkriveno da je njegova ubijena supruga Majang Prasetjo (27) ustvari transseksualka iz Malezije. 

Kada su policajci stigli počeli su da razgovaraju sa Volkeom, koji je u početku sarađivao i nije bio naročito sumnjiv.

Kada su ga pitali da li mogu da pregledaju stan, on je rekao da mora se pobrine za svoje pse, pa se zaključao i počeo je da beži.

Volke je u prilikom bekstva od policije skočio preko balkona i sakrio se u obližnjoj uličici, gde je prerezao vrat i skončao u mukama. Delovi tela njegove supruge pronađeni su u loncu na šporetu i u kanti za smeće ispred stana.

U toku istrage je otkriveno da se par upoznao Melburnu, gde je Volke radio kao žigolo jer je morao da otplati dug na kreditnoj kartici. Majang mu je pomagala da dobije poslove u klubovima širom Evrope i Azije.

- Napravili su dogovor da će joj on pomoći da dobije stalnu vizu za ostanak u Australiji - rekao je detektiv.

Par se venčao na leto 2013. godine, a prijateljima i poznanicima delovali su srećno nakon što su se skrasili u Brizbejnu. Ubistvo se dogodilo u oktobru 2014. godine

Volke ga je zvao zbog kvara na šporetu i požalio se na snažan prasak, posle čega je šporet prestao da radi.

- Dobar dan, jesam li dobio električara?

- Jeste, izvolite?

Kuvao sam na električnom šporetu, a onda se jelo prekuvalo i počelo je da curi po sporetu. Odjednom se začuo prasak i sve se isključilo. Možete li da to popravite danas?

Kad se električar pojavio, Volke ga je upozorio na smrad i opravdao se kuvanjem svinjske supe. Električar je zabeležio da su se oko stana nalazile boce izbeljivača, gumene rukavice i smeće.

Printskrin

Tokom istrage je otkriveno da se Volke borio sa svojim identitetom i sa poslom, a jednom prijatelju je rekao da želi da postanje uzgajivač pasa kada se nastani u Brizbejnu.

Takođe je izašlo na videlo da je on patio od depresije i poremećaja spavanja, prenosi abc.net.au.

 

Tagovi: