18.05.2017.

22:52

Foto:

Planeta

ONO KAO KAD TI HILARI DAHĆE ZA VRAT, TRAMP: Imenovanje Milera za savetnika, pokazuje koliko su SAD podeljene!

- Verujem da povređuje našu zemlju strašno, jer pokazuje da smo podeljena, izmešana i neujedinjena zemlja- rekao je Tramp, prenosi Rojters.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbio je da komentariše postavljanje bivšeg direktora FBI za specijalnog savetnika.

Kako je AP ranije preneo, imenovanje je usledilo u vreme dok demokrate sve glasnije pozivaju da se neko izvan Ministarstva pravde bavi tom politički obojenom istragom. Ministarstvo pravde saopštilo je da je Miler podneo ostavku u privatnoj advokatskoj firmi kako bi mogao da preuzme posao specijalnog savetnika. 

DRAMA U VAŠINGTONU! Trampu spremaju opoziv ili ATENTAT! Šefu Bele kuće i život i funkcija vise o koncu!

Miler je imenovan za direktora FBI-ja 2001. godine, a penzionisao se 2013. godine, posle čega ga je na tom mestu zamenio Džejms Komi. 

Predsednik SAD Donald Tramp je prošle nedelje smenio Komija sa mesta direktora FBI-ja, koji vodio istragu o navodnoj umešanosti Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.

TRAMP PRED DIPLOMCIMA OTVORIO DUŠU: Nijedan političar u istoriji nije GORE TRETIRAN OD MENE!

Imenovanje Milera usledilo je nakon što su mediji objavili da je Komi napisao da mu je Tramp na sastanku u Beloj kući u februaru tražio da okonča istragu o njegovom bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu, što je Bela kuća negirala.

ANTIRUSKA HISTERIJA U AMERICI: Kongresmen Al Grin traži opoziv Donalda Trampa

Tagovi: