13.06.2017.

09:18

Foto:

Planeta

(FOTO) OVA POHOTNA NASTAVNICA IMALA JE SEKS SA TRI ĐAKA, sad će da robija TRI GODINE!

Uz fotografije, nastavnica je učenicima slala i lascivne poruke, u kojim im je govorila šta će im sve raditi kada se vide
Džejms Mur, šef policije

Amerikanka Erin Makolif (25), nastavnica matematike u srednjoj školi u gradu Roki Maunt u Severnoj Karolini, uhapšena je nakon što je imala seks sa tri maloletna đaka. Makolifova je optužena za seksualno uznemiravanje učenika, a ako bude osuđena, preti joj do tri godine zatvora.

Prema navodima policije, pohotna nastavnica je redovno imala seks sa tri učenika, od kojih dvojica imaju 17 godina, a jedan 16. Svoj trojici ona je predavala u srednjoj školi "Roki Maunt".

Informer

On je dodao da je nastavnica sa trojicom momaka ugovarala sastanke preko Fejsbuka.

Pala i profesorka hemije

Informer

Profesorka hemije Tifani Mišel Geliga (35) iz mesta Port Sent Lusi na Floridi uhapšena je 21. maja jer je imala seks sa učenikom (17). Ona je privedena nakon što ju je majka đaka prijavila policiji jer je slala lascivne poruke mladiću. Geliga je negirala krivicu, a uskoro joj počinje suđenje.

- Ona je preko telefona mladićima slala i svoje gole fotografije i provokativne slike. Na većini je nosila seksi čipkasti donji veš, a na nekoliko je bila i gola. Uz fotografije, nastavnica je učenicima slala i lascivne poruke, u kojim im je govorila šta će im sve raditi kada se vide. Prilikom hapšenja zaplenili smo joj telefon, ali i kompjuter - rekao je Mur.

On je dodao da je Makolifova uhapšena nakon što su roditelji jednog mladića saznali za orgije i o svemu obavestili upravu škole, koja je još 4. maja otpustila nastavnicu.

- Direktor škole nas je pozvao i prijavio nastavnicu. Odmah smo pokrenuli istragu i Makolifova je uhapšena u četvrtak. Ona je u pritvoru uz kauciju od 20.000 dolara - naveo je šef policije.

Jedan od bivših đaka Makolifove Dejvon Stil kazao je da je jako iznenađen kada je čuo da je ona napastvovala učenike.

- U šoku sam. Ne mogu da verujem da bi naša nastavnica bila sposobna da napastvuje đaka. Ona je uvek bila jako dobra i profesionalna prema nama - rekao je Stil.

Majka jednog učenika kojem je Erin predavala navela je da je cela škola u haosu posle hapšenja nastavnice.

- Bila sam jako iznenađena. Još ne mogu da verujem. Strašno mi je kad pomislim ko je predavao mom detetu - rekla je Feliša Rasel.

Nakon hapšenja Makolifova je negirala krivicu i odlučila je da se brani ćutanjem.

Informer


 

Tagovi: