20.06.2017.

18:48

Foto:

Planeta

(VIDEO) BIĆE RATA: Američki F-15 oborio naoružani iranski dron, PUTIN PRETI ODMAZDOM!

Američka vojska je saopštila da je u južnoj Siriji kod Tanfa oborila naoružani dron iranske proizvodnje, prenele su agencije.

Zvaničnik ministarstva odbrane je rekao da se dron približavao vojnom logoru blizu sirijsko-jordanske granice u kom američke trupe obučavaju i savetuju lokalne Arape za brobu protiv Islamske države.

 


Taj zvaničnik, koji je zahtevao anonimnost, rekao je i da je dron iranske proizvodnje Šahid 129 smatran pretnjom i da ga je oborio američki F-15.

On je dodao da su dronom upravljale "prorežimske" snage.

 

 

 


To je drugi put ovog meseca da SAD obaraju naoružane dronove u blizini logora u Tanfu, a više puta su bombardovale kopnene snage sirijske vlade ili njenih saveznika koji bi se približili tom mestu..

 

 

 


U nedelju je američki avion oborio sirijsku letelicu na području Rake, nakon čega je Rusija prekinula kanal komunikacije sa koalicijom i saopštila da će sve koalicione letelice zapadno od Eufrata smatrati metama.

 

 

 


- On je ugrožavao naše snage na zemlji, bio je pretnja - tvrdi američki zvaničnik.

 

 

(VIDEO) PUTIN PORUČIO AMERIMA DA NE IZAZIVAJU SUDBINU: Odluka Moskve je hitac upozorenja, SLEDEĆI PUT OBARAJU NATO avione u Siriji!

AMERI OBORILI SIRIJSKI AVION: Branili teroriste ISIS, Asadov pilot nestao!

RUSIJA GRMI pošto je američki F-18 oborio SU-22 u Siriji! OVO JE VOJNA AGRESIJA!

(VIDEO) ŠOK! SIRIJCI IZVELI BLIC KRIG I OPKOLILI AMERE! Šef Pentagona general Matis smatra da iza svega stoji Putin!

AMERIKA JE BILA I OSTALA NEPRIJATELJ ISLAMA: Kolumna Dževada Gajijaševića do tančina objašnjava HAOS KOJI SLEDI NA BLISKOM ISTOKU!

 

Tagovi: