07.08.2017.

22:23

Foto:

Planeta

SEDAMNAEST AGENATA FBI, NSA I CIA PODRŽALO PUTINA: Klintonovi i Obama lažu, tajne demokrata nisu ukrali ruski hakeri!

Reuters/fotomontaža

Ovih dana se na sajtu američke nevladine organizacije Centar građanskih inicijativa  pojavio link koji vodi na senzacionalno pismo koje je potpisalo 17 bivših saradnika FBI, NSA, CIA i drugih specijalnih službi SAD.

Naveli da je njihova istraga pokazala da su informacije sa kompjutera Demokratske partije SAD kopirane na spoljni USB i to brzinom od  22,6 Mb/s, što znači da nije bilo nikakve i ničije hakerske krađe jer je ona izvršena bez korišćenja Interneta

Nije bilo krađe

Potpisnici su se tim pismom obratili Donaldu Trampu, a njime šefu države predočavaju dokaze da je histerija povodom upada "ruskih hakera" u servere Demokratske partije SAD lišena bilo kakvog realnog osnova.

KONGRESMENKA POBRKALA LONČIĆE: Kad smenimo Trampa, smenićemo i potpredsednika Putina - ON JE SLEDEĆI!

Naveli su da je njihova istraga pokazala da su informacije sa kompjutera Demokratske partije kopirane na spoljni USB i to brzinom od  22,6 Mb/s, što je znatno iznad mogućnosti Interneta za  bilo čiji "distancioni upad".
          
Podvukli su da to znači da nije bilo nikakve i ničije hakerske krađe "demokratskih fajova" jer je ona izvršena bez korišćenja Interneta!
          
Drugim rečim: kradljivac je bio u prilici da se neposredno posluži kompjuterom-serverom Demokratske partije SAD, u odgovarajućem njenom ofisu.

ŠOK, TRAMP VIŠE NIJE PREDSEDNIK SAD! Američkom lideru protivnici u Kongresu preoteli vlast!

Ovo znači samo jedno: krađu je izveo neko od demokrata ko je imao dostup partijskim tajnama.
          
Potpisnici su ukazali i da je njihova istraga pokazala da se radilo o dve krađe. Odnosno: da su prvo bili žskinutiž podaci koji su potom završili na sajtu WikiLeaks, a da je do druge krađe došlo 5. jula 2016-te, nakon što se saznalo za prvu.
          
Tvrde takođe da su fajlovi koji su bili ukradeni u drugom naletu bili podvrgnuti kompjuterskoj obradi. I to sa namerom da se falsifikovanjem obezbede dokazi da iza krađe stoje „svemogući ruski hakeri".

Potpisnici pisma posebno navode da su se obe krađe, kao i obrada fajlova, dogodile u vremenskoj zoni američke Istočne obale, što - po njihovom mišljenju - takođe vodi zaključku da su se oba prestupa zaista dogodila na teritoriji SAD i da nije bilo internet-upada spolja.

Krađe izvela dvojica ljudi

Sedamnaestorica posebno ističu da su dve krađe izvela najmanje dvojica različitih ljudi koji su najverovatnije bili saradnici u sedištu Demokratske partije SAD.

SVAKE GODINE 300 SRBA je na ovaj način otišlo u Ameriku, a sada TRAMP UKIDA LUTRIJU ZA ZELENU KARTU!

Prvi od njih - kako navode - težio da dođe do dokaza da je partijski vrh demokrata umešan u mahnacije tokom unutarpartijske borbe između Hilari Klinton i Bernija Sandersa.
          
Drugi je - da bi smanjio negativne posledice po imidž Klintonove izazvane prvom krađom - pokušao sve svali na „ruske hakere".

IZA SMENE TRAMPOVOG PR STOJE DVE MOĆNE DAME: Ovo je pravi razlog zašto je šef pres-službe DOSLOVNO OTERAN!

Nezavisni analitičar Skip Folden, bivši programski  menadžer IBM za informacione tehnologije, izučio je rezultate 17 eksperata i podržao njihove zaključke.
          
Potvrdio ih je i bivši tehnički direktor Agencije za nacionalnu bezbednost Vilijam Bini.
          
Isto su potom učinili i neki drugi bivši saradnici NSA.


 

Tagovi: