25.09.2017.

23:11

Foto:

Planeta

ŠOK! NEMCI MANJINA U FRANKFURTU: Čak 51,2 odsto stanovnika migranti, U BRITANIJI MUHAMED NAJČEŠĆE IME!

Postoje velike razlike između Nemaca i imigranata u porodičnim strukturama, gde Nemci imaju mnogo manje dece i daleko više pojedinačnih domaćinstava, ali i veće prihode i veću stopu zaposlenosti.

U međuvremenu, udeo siromašnih je dvostruko veći među imigrantima i imaju mnogo nižu stopu zaposlenosti. Nezaposlene su posebno imigrantske žene, njih 59%, dok 78% nemačkih žena radi.

Sledeći nemački gradovi u kojima se očekuje da će Nemci u bliskoj budućnosti biti manjina su Augsburg i Štutgart. Sličnu sudbinu čeka i druge evropske gradove, kao što su London, Amsterdam, Malme, Ženeva i Brisel, gde je etničko stanovništvo tih zemalja sve malobrojnije.

RUSKI NEMCI STALI UZ HITLEROVCE: Merkelovu skupo koštao rat sa Putinom i podrška Turcima i migrantima!

Muhamed je 2016.g. bilo najčešće ime za novorođene dečake u Londonu i Zapadnom Midlendu, a širom Engleske i Velsa, u istoj godini, takođe je zauzimalo prvo mesto kao ime koje su, kada su uzmu u obzir male varijacije u pravopisu, roditelji davali svojim novorođenim sinovoma.

Godišnji izveštaj najpopularnijih imena za decu i devojčice od strane Kancelarije za državnu statistiku otkriva da je Muhammed gurnuo sa prvog mesta tradicionalno često ime Vilijam koje se daje u Engleskoj muškoj deci.

ŠIPTARI MASOVNO BEŽE SA KOSOVA! Sa njima nam STIŽU DŽIHADISTI, ZLOČINCI OVK I DILERI DROGE!

Dok statistika pokazuju da je najpopularnije ime za dečake i devojčice Oliver i Olivija, odluka Kancelarije da navede neznatne promene u pisanju Muhameda, kao potpuno drugačije ime, prikrivalo je činjenicu da je popularno muslimansko ime zapravo na prvom mestu, a ne u ne na osmom mestu kako je napisano u izveštaju ove institucije.

AP PHOTO

Varijacije u imenu kao što su Muhamed, Mohamed i Mohamad možda dolaze od neprecizne prirode pisanja arapskih imena na engleski jezik. Muhamed i ostali slični nazivi imena islamskog proroka, koji se često daju muslimanskim dečacima u čast ovog religioznog vođe, zauzimali su prvo mesto u Engleskoj i Velsu počevši od 2011. godine.

SVAKE GODINE 300 SRBA je na ovaj način otišlo u Ameriku, a sada TRAMP UKIDA LUTRIJU ZA ZELENU KARTU!

Sve u svemu, bilo je 7.084 Muhameda, Mohameda i Mohamedovih dečaka rođenih 2016. godine - ispred zvaničnog prvog imena za dečaka, Olivera, koji je u 2016. godini dato 6.623 puta dečacima.

Dok su promene u demografiji  širom Engleske i Velsa jasne iz statistike, one su još očiglednije u određenim britanskim oblastima. U velikim multikulturnim regionima, kao što su London i Vest Midlands, Muhamed je najpopularnije ime za momke čak i bez uzimanja u obzir drugih izgovora.

VOJSKA SRBIJE I MUP SPREČILI UPAD 21.412 ILEGALNIH MIGRANATA: Pored njih ni muva ne može da prođe!

London je manjinsko britansko beli grad, barem od poslednjeg popisa u 2011. godini, a za Birmingem - defakto glavni grad regiona Vest Midlands - predviđa se da u njemu beli Britanci budu manjina do kraja ove decenije. Koventri telegraf prenosi da je ime Muhamed trenutno najpopolarnije u tom gradu od 2015. godine, a da je i drugi način pisanja imena Muhamed na petom mestu.

pixabay.com

Ranije statistike, objavljene od strane ONS-a u 2017. godini pokazale su da je do 98 posto porasta stanovništva engleskih gradova tokom protekle decenije došlo od imigracije. 

Istovremeno, druge brojke pokazale su da su majke, koje su rođene u inostranstvu, sada čine 28,2 posto porodilja u Engleskoj i Velsu.

Tagovi: