26.10.2017.

21:59

Foto:

Planeta

(VIDEO) MAJKA JE PRISILILA NA SEKS SA 1.800 MUŠKARACA! Danju je bila učenica, noću seksualna robinja!

Inicirali su ju još kao devojčicu i to tako što je morala da gleda mamu kako polno zadovoljava vođu kulta Kolina Betlija (48) koji ju je više puta silovao kada je napunila 11 godina.

S 14 je morala da učestvuje u grupnom seksu s majkom, Betlijem - koji joj je kasnije postao očuh, i sa komšijama.

Par iz srca pakla

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja deteta uhapsila Žaklin Merling, Betlija i njegovu bivšu suprugu, kao i prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću.

PERVERZNI ŠMINKER: Slavna glumica progovorila o dugo skrivanom skandalu!

Na sudu su svedoci ispričali da je vođa kulta nosio halje i mantrao pre seksa sa svojim sledbenicama i decom. Nedeljom uveče okupljali bi se u njegovoj kući gde je u dnevnom boravku imao 'oltar' kraj kojeg je držao zmije. 

- Ništa me ne može povrediti kao moja mama i taj čovek. Moja majka je zla i nikad joj neću oprostiti - kazala je. 

U knjizi je napisala i da su je terali na prostituciju kako bi zaradila za kult.

(VIDEO) ŠOKANTNA TVRDNJA RUSKE PRIMABALERINE! Boljšoj teatar je BORDEL ZA OLIGARHE!

Betlijeva "učenja" temeljila su se na delu Alistera Kroulija 'Knjiga zakona' i uveravali su decu da se seksom s odraslima približavaju bogu.

Public

- Betli me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me je uverio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. Ali rekao je da je to moj put i da ću, ako se ne seksam s njime, završiti u Ebisu, što je bila naša verzija pakla. Znao je da manipuliše svima nama, da verujemo u svaku njegovu reč. Čak nismo smeli da ga gledamo u oči - ispričala je Anabela. 

S 14 godina je pokušala da se ubije pošto ju je majka silovala.

MATORI POSLANICI NAPADAJU SVE ŠTO NOSI SUKNJU! Seks skandal u Evropskom parlamentu!

- Danju sam bila učenica, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem - kazala je.

Sa 17 je ostala trudna s Betlijem. Godinu dana kasnije pobegla je usred noći i majku i očuha nije videla sve do suđenja.

Toga ima svuda oko nas

- Otišla sam na sud da vidim majku u nadi da će mi reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. Ali nije to rekla. Samo me je pitala šta radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu da verujem kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. Ali, nema smisla biti u depresiji zbog toga. Treba živeti za budućnost. Ništa me ne može povrediti kao njih dvoje, ali zbog toga sam snažnija - zaključila je i dodala da se nada da će njena knjiga podstaći ljude da obrate pažnju na okruženje u kojem žive.

Tagovi: