27.10.2017.

10:03

Foto:

Planeta

(VIDEO) KRESNULI SE NA POSLU, SAD IM PRETI OTKAZ! SEKS-SKANDAL trese britansku državnu upravu!

Loš izbor lokacije
Nisam mogao da verujem da imaju seks u dvorištu okruženom zgradama. Neko dete je moglo da ih vidi
komšija

Dvoje Britanaca, radnika nacionalne službe za zapošljavanje u gradu Halu, moglo bi da ostane bez posla jer su imali seks na radnom mestu. Službenica te javne ustanove oralno je zadovoljila radnika obezbeđenja na pauzi u dvorištu zgrade, međutim, to su snimile komšije, a nakon što je video objavljen, ljubavnici su suspendovani.

Na video-snimku se vide radnica službe za zapošljavanje i pripadnik obezbeđenja firme "G4S" kako tokom radnog vremena izlaze u dvorište zgrade na pauzu za cigaretu. Budući da tamo nije bilo nikog osim njih, opustili su se i počeli strasno da se ljube.

- Muškarac u beloj košulji je u jednom trenutku počeo da dira ženu za grudi i ljubi je u vrat. Onda je, u jeku strasti, otkopčao svoj šlic na pantalonama. Ona se spustila i počela da ga oralno zadovoljava. Sve je trajalo nekoliko minuta - rekao je komšija, koji je snimio video.

On je istakao da je bio šokiran onim što vidi jer je scena bila nedolična.

- Nisam mogao da verujem da su ti ljudi odlučili da imaju seks u dvorištu okruženom stambenim zgradama. Neko dete je moglo da ih vidi - naveo je sused koji je poslao snimak medijima.

Nakon što je video dospeo u javnost, dvoje službenika našlo se u velikom problemu. Kompanija za obezbeđenje "G4S" potvrdila je da muškarac sa snimka radi za njih i navela da je suspendovan.

- Suspenzija će trajati dok traje istraga o incidentu. Preduzećemo sve akcije na koje imamo pravo po zakonu, a jedna od njih je i prekid radnog odnosa - kazao je direktor "G4S" Krejg Prajs.

Rukovodioci nacionalne službe za zapošljavanje takođe su naveli da istražuju slučaj i da će preduzeti disciplinske mere. I oni su svoju radnicu koja je oralno zadovoljila pripadnika obezbeđenja suspendovali.

SNIMAK POGLEDAJTE OVDE!

 

 

 

 

Tagovi: