08.11.2017.

18:37

Foto:

Planeta

PEDESET NULA ZA RUSIJU! ROGOZIN ISMEJAO TRAMPA: SAD ima najbolje oružje, samo kad bi se zezali...!

- Mi proizvodimo najbolju vojnu tehniku na svetu. Sa nama u tome niko čak ni približno ne može da se poredi - izjavio je šef Bele kuće prilikom posete Japanu.

Komentarišući Trampove reči Rogozin je napisao: "Ma nije valjda?", i postavio "smajli". 

Ranije je ruski vicepremijer ironično odreagovao na Trampove reči o odustajanju od korišćenja oružanih snaga u širenju demokratije u drugim zemljama. "Dosada je to bila njihova neposredna obaveza, uključujući i demokratizaciju stanovništva Hirošime i Nagasakija", napisao je Rogozin.

(VIDEO) NOVI UDARAC ZA NATO, RUSIJA LANSIRALA TAJFUN 22800: Ovo čudo je novi gospodar mora i strah i trepet za protivnike!

Ranije je Pentagon izjavio da radi na novoj avionskoj raketi velikog dometa koja će biti ekvivalent ruskoj raketi K-77M, namenjenoj lovcu pete generacije Su-57. 

Podsetimo, veliku uzbunu u američkom vojnom vrhu izazvao je neuspešni lov američke flote na rusku podmornicu u Sredozemnom moru. 

PO DOGOVORU PUTINA I VUČIĆA: Rusija poklanja Vojci Srbije još dva aviona AN-26, USKORO STIŽU I TENKOVI!

Cela američka eskadra predvođena nosačem aviona tražila je podmornicu "Krasnodar", ali je ona neprimetno dospela na odredište, ispalila rakete "Kalibar" na teroriste, i nestala bez traga.

MOSKVA NIJE SMELA POVUČE 650 VOJNIKA SA KIM, TREBALO JE DA IH POŠALJE JOŠ: General Ivašov smatra da je napravljena VELIKA GREŠKA!

Tagovi: