10.11.2017.

21:13

Foto:

Planeta

PROGNOZA DO 2035. GODINE! ČIM PUTIN ODE U RUSIJI I OKOLINI BIĆE HAOS: Ovo predviđa zvanični dokument EU!

Ovaj dokument analizira glavne geopolitičke tendencije i prognozira mogući scenario svetskih dešavanja za period do 2035. godine.

Najveći zaključak dokumenta je to da postoji velika opasnost od sukoba u zemljama koje se graniče sa Rusijom, te da će ti događaji zahtevati intervenciju i umešanost Evropske Unije.

Eksperti koji su radili na ovom dokumentu navode da će ta intervencija najverovatnije biti bez korišćenja vojne sile od strane EU.

Dokument navodi da bi razvoj ovakvog scenarija mogao biti potpomognut slabljenjem Moskve u regionu zbog ekonomskog slabljenja Rusije.

ŠAH-MAT VAŠINGTONE, IZGUBIO SI BLISKI ISTOK! Putinov prodor u srce AMERIČKE IMPERIJE više se ne može zaustaviti!

Zemlje će pokušati da reše probleme u svojim oblastima koje su pod uticajem Rusije i da ih vrate pod svoju kontrolu, ali to neće moći uvek da se reši diplomatskim putem, odatle opasnost od ratnih sukoba, navodi se u dokumentu.

Dokument navodi da će "period posle Putina" biti posebno opasan po Rusiju, jer tada može doći do političke nestabilnosti, a u budućnosti će Rusija izvesno biti suočena sa velikim ekonomskim problemima zbog niže cene gasa i prirodnih sirovina.

ODLIČNE VESTI IZ KREMLJA: PREDSEDNIK SRBIJE PONOVO SA PUTINOM! Vučić na Nikoljdan dogovara S-300?!

Ekspertski tim Istraživačkog centra Evropskog parlamenta paralelno prognozira dobro stanje u vojno-odbrambenoj industriji, ocenjujući da će najverovatnije ostati konkurentna.

Nove vojne i nuklearne tehnologije savremene Rusije će uspeti i u budućnosti da zadrže Evroatlantski savez, navodi se u dokumentu.

ZAEV OPTUŽIO PUTINA DA HOĆE DA GA UBIJE: Moskva odgovara da PREMIJER MAKEDONIJE NIJE SAV SVOJ i da iz svega stoji NATO!

Zvaničnici Rusije i predstavnici Ruske Dume su dokument ocenili nastavkom rusofobskih trikova sa Zapada, piše Raša Tudej.

Tagovi: