24.01.2018.

08:00

Foto:

Planeta

(VIDEO) MELANIJA MAJSTOR ZA SLANJE PODSVESNIH PORUKA! Evo šta se krije iza njene odluke da NE PODRŽI MUŽA U DAVOSU!

Domaćin emisije Volf Blicer je analitičare najpre upitao šta znači objašnjenje po kojem je Melanija rekla da neće ići u Davos "zbog rasporeda i logističkih pitanja".

- Rekla je da će da ide, a nakon što su rađena neka istraživanja, ona je odlučila da ne ide - rekla je glatko reporterka CNN koji prati dešavanja u Beloj kući Kejt Benet dodajući da je zbog snega i skijanja na Davosu prva dama reagovala podizanjem obrva.

PRVA DAMA OSTALA SAMA: Donald Tramp u Davosu ipak bez Melanije!

Benet je nastavila komentarom da ovo nije prvi put da ne znamo mnogo o tome kako se Melanija oseća.

- Tako smo se fokusirali na neverbalne indicije u vezi sa ovim neodlaskom na put i povezali ih sa naslovnim pričama o Stormi Daniels, što navodi ljude na zaključak šta bi mogao da bude razlog.

TRAMP I DALJE VARA MELANIJU! Nema kraja skandalima u Beloj kući!

Blicer je jednog trenutka upitao da li otkazivanje ima veze sa trinaestogodišnjicom njenog braka sa Trampom i podsetio na nedavnu fotografiju koju je Melanija objavila povodom godišnjice od Trampove inauguracije i na na kojoj njega nigde nema.

- Ovo je prilično neobično ponašanje, ali mislim da prva dama ima najbolju ocenu u slanju podsvesnih poruka. Nije ni pomenula supruga, a od na hiljade snimljenih zajedničkih slika u toku prošle godine, zanimljivo je da je uzela baš tu gde njega nema i da nije pomenula predsednika - zaključila je Benet.

Tagovi: