30.04.2018.

17:37

Foto:

Planeta

(VIDEO) BRUTALNE UVREDE I JOŠ BRUTALNIJE BATINE! Davio ćerkinog dečka koji je ponižavao njegovu mezimicu!

Naime, 53-godišnji Mark Blejden fizički je napao 15-godišnjaka koji je vređao i omalovažavao njegovu maloletnu poćerku. I dok jedni smatraju da je Blejden postupio očinski, drugi ga osuđuju zbog nasilja nad maloletnikom.

- Nju je zvao gorilom, a meni se smejao u lice - rekao je njen otac.

Blejden se zbog toga našao u svim lokalnim medijima pa je iz tog razloga odlučio da progovori i olakša dušu.

- Moju poćerku je nazivao gorilom. Za Božić joj je poklonio kremu za brijanje. Kad sam hteo da porazgovaram sa njim, počeo mi se smejati u lice - ispričao je Blejden u emisiji "60 Minutes Australia".

Kazna 1.000 dolara

Nakon što je dečak nastavio da mu se smeje u lice, Blejden je podivljao i počeo da ga davi. Tuču su uspeli da prekinu mladićevi prijatelji.

- Kad sam bio u njihovim godinama, devojke su se tretirale drugačije. Nije teško poštovati drugoga. Samim tim smatram da sam odradio posao jer je njegovo zlostavljanje prestalo - pokušao je da se opravda nasilni otac.

Blejden je zaradio 1.000 australijskih dolara kazne i još 500 odštete, dok je dečak završio sa modricama i ogrebotinama po vratu.

Očuh devojčice koju je 15-godišnjak vređao izvinio se momku na sudu i kazao kako je izgubio kontrolu, te da se stvari tako ne rešavaju.

Tagovi: