29.05.2018.

11:25

Foto:

Planeta

HITLER I STALJIN SU NAPRAVILI EU, SADA JOJ JE NAJVEĆA NADA PUTIN: Švarcenbergove reči odjekuju Evropom!

Sada ponovo mislimo da možemo da savladamo sve nacionalno, zato što je sećanje na obojicu izbledelo, rekao je on na konferenciji o evropskim vrednostima u Ambasadi Mađarske u Beču.

Švarcenberg je kazao da je zato njegova najveća nada za Evropu ruski predsednik Vladimir Putin.

- Verujem u Evropu - poručio je on dodajući, da ima probleme sa pojmom vrednosti, jer je on suviše nejasan, zbog čega radije voli "pravila".

Prethodno je evropski komesar za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport Tibor Navračič, u svom govoru, zatražio više privrženosti vrednostima, jer globalizaciju mnogi smatraju kao pretnju, a manji broj kao šansu.

(VIDEO) TAKO TO RADI S-500! NATO U ŠOKU, RUSI OBORILI RAKETU NA 500 KILOMETARA: SAD nemo posmatrale šta čini Putinovo superoružje!

- Kako da integrišemo migrante ako ne možemo da im prikažemo pozitivne vrendosti. Verovati u Boga je lična odluka, hrišćanski koreni Evrope su činjenica - poručio je on.

(VIDEO) I NEMCI SU UKAPIRALI, PUTIN KRIM UČINIO NEOSVOJIVIM: Svako ko bi ga napao bio bi PRETVOREN U PRAH I PEPEO!

Posebna evropska vrednost je stvaranje zajedništva kroz razlike, rekao je bivši poljski državni sekretar za kulturu i visoko obrazovanje Aleksander Bobko.

fotomontaža

Direktor agencije EU za osnovna prava Majkel Oflaherti rekao je da sloboda govora ne sme da se dovodi u pitanje, a da postoji problem da se ne kažnjava govor mržnje.

BRISEL NAM SMESTIO, SRBIJA I DEFINITIVNO TAMPON ZONA ZA MIGRANTE: Crno nam se piše, postali smo poslednja granica ka EU!

- Takođe ne može nikada biti evropska vrednost da se uskrati pravo na azil - poručio je on dodajući da je hrišćanstvo važno za evropsku istoriju, ali da ono danas konkuriše sa drugim verama, zbog čega je važno pobrinuti se za neutralnost.

Tagovi: