08.07.2018.

19:44

Foto:

Planeta

AKO 2020. POBEDI HILARI KLINTON, SAD NIKADA NEĆE IMATI SLOBODNE IZBORE, a svet će biti u nikad većoj opasnosti!

Portal podseća kako Hilari, i nakon poraza na izborima 2016. godine, aktivno provodi svoju izbornu kampanju. 

Kampanja koja podržava Klintonovu "Ja sam s njom" (I'm With Her) se nastavlja gotovo u celom svetu. S druge strane, poruka ostaje ista: "Tramp je rasista i seksista", a njegove pristalice su vredne žaljenja.

Osim toga, Klintonova nikada nije prestala da ponavlja da je dobila glasove naroda, ali je izgubila svoje "mesto u istoriji" zbog glasova predstavnika američkog izbornog kolegija.

Autor članka smatra da Hilari Klinton ima sve šanse za pobedu unutar Demokratske stranke, nakon što je dobila 25 odsto glasova, dok će preostalih deset kandidata dobiti pet do 10 odsto glasova. 

Osim toga, demokrate već naporno rade kako bi uverili stanovnike kolebljivih država da glasaju u korist njihove stranke.

Hilari Klinton će verojatno postati jedini kandidat čija će kampanja privući velike količine novca i moći će da računa i na široku podršku američkih medija. Štaviše, masovni mediji će besomučno ponavljati priče o ruskom uplitanju u izbore 2016. i važnim poslovima koje Klintonova radi za sve žene.

TRAMP: ŠTITIMO NEMAČKU OD RUSIJE, a ona MOSKVI DAJE MILIJARDE DOLARA za gas i naftu! ZNAČI SAD SU KRETENI!

Osim toga, kao i 2016. godine, Hilari Klinton može dobiti podršku Odbora Demokratske stranke u zamenu za finansiranje.

AMERI IZVODE VOJNE VEŽBE SA UKRAJINOM UOČI SAMITA PUTINA I TRAMPA: Moskva: Ako zatreba, reakcija će biti munjevita!

The American Thinker podseća da će Klintonova na izborima 2020. imati 73 godine, što će joj biti poslednja prilika, jer će demokrate najverojatnije odbiti njenu kandidaturu 2024. godine zbog toga što će u to vreme imati 77 godina.

Reuters

Autor članka napominje da bi mogući rast ekonomije doveo do popularnosti Trampa što bi mu osiguralo pobedu na predstojećim izborima, na kojima bi Hilari Klinton mogla postati "topovsko meso".

(VIDEO) OD OVOGA SU SE AMERIKANCI PLAŠILI: Ruski superavion SU-57, koštaće duplo manje OD RIVALA F-35 I F-22!

U tom slučaju bi Demokratska stranka imala bi još četiri godine da sa novim kandidatom privuče nove pristalice za pobedu na izborima 2024. godine.

Tagovi: