09.07.2018.

14:49

Foto:

Planeta

IZRAEL OTVARA SVETSKI SUKOB, UŠLI U RAT PROTIV SIRIJE I IRANA!? Teheran i Tel Aviv skinuli rukavice, veliki rat sve izvesniji!

Cionistički teroristi, rekao je iranski visoki diplomata, Husein Amir-Abdulahan.

Izrael, međutim, upozorava da je poslednjih dana došlo do još većeg preokreta i pojačane anti-izraelske retorike i delovanja zvanične Sirije.

S druge strane, Sirija je saopštila da je izraelska avijacija napala bazu T4 koja se nalazi u provinciji Homs, te da je srušen jedan izraelski borbeni avion, što Izrael demantuje.

Avigdor Liberman, ministar odbrane Izraela, rekao je da će Izrael uništiti raketne sisteme S-300 u Siriji, ukoliko budu oborili ijedan izraelski avion.

Očekuje se da Sirija razmesti ruske S-300 sisteme na svojoj teritoriji, što je Liberman prokomentarisao takvom otvorenom pretnjom.

(VIDEO) LETO STIŽE U SRBIJU KAD PUTIN UGASI HAARP?! Kiša će nas daviti dok ne završi SP u Rusiji, ZNAČI JOŠ SEDAM DANA!

Izrael je praktično u otvorenom ratu protiv Sirije i Irana, a evidentno na strani džihadista i tzv. opozicionih snaga Sirije koje se kao i džihadisti bore protiv zvaničnih vlasti Sirije.

Iran je optužio Izrael da već duže vreme pruža pomoć džihadistima koji deluju na teritoriji Sirije.

SRBIN ISMEJAO AMERE, UPAO U BONDSTIL I SATIMA SE GLUMIO AGENTA CIA?! Najmoćnija tajna služba na svetu predmet sprdnje!

Izrael je celo vreme napadao sirijsku armiju sa ciljem davanja podrške džihadističkim grupacijama koje su se našle razbijene u haosu, piše sajt Muraselon, citirajući izjave Amir-Abdulahana, iranskog poslanika i predstavnika Odbora za spoljne odnose Islamske republike Iran.

Tagovi: