21.07.2018.

09:28

Foto:

Planeta

AMERIČKE DEMOKRATE ZAPENILE OD BESA: Sramota je kako se Tramp PREPLAŠENO ULIZUJE tiraninu i siledžiji Putinu!

To je bila reakcija Nensi Pelozi na plan Bele kuće da na jesen ugosti predsednika Rusije Vladimira Putina.

AP prenosi da je Pelozijeva rekla da predsedavajući Predstavničkog doma Pol Rajan mora jasno da kaže da Putin neće biti pozvan da se obrati Kongresu, ukoliko dođe u Vašington. 

(FOTO) TRAMP SLABIĆ, PUTIN ŠAMPION Američki političari i mediji osuli paljbu po lideru SAD posle samita u Finskoj

Navodi se da je Pelozijeva poručila da "nije mogla da veruje" kada je čula da je Tramp od savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džona Boltona zatražio da pozove Putina u američku prestonicu. 

MELANIJA SE PREPALA OD PUTINA! O reakciji prve dame Amerike prilikom susreta s ruskim liderom PRIČA CEO SVET!

Pelozijeva je Putina nazvala "tiraninom i siledžijom" i kazala da je Trampovo "preplašeno ulizivanje pred Putinom sramota i ozbiljna pretnja po američku demokratiju". 

AP podseća da se šefovi stranih država ponekad obraćaju Kongresu prilikom poseta Vašingtonu. 

Pelozijeva je rekla da odluku o pozivu na zajedničku sednicu Predstavničkog doma i Senata treba da donesu zajedno demokrate i republikanci. 

PUTIN OPTUŽUJE! ZA HILARI KLINTON OPRAO VIŠE OD 400 MILIONA DOLARA: SAD ipak neće dozvoliti da Rusi ispituju tajkuna Braudera i BIVŠEG AMBASADORA MEKFOLA!

Ona je ocenila da Putinovi "napadi koji i dalje traju na američke izbore i zapadne demokratije" zaslužuju jednoglasnu osudu međunarodne zajednice "a ne VIP ulaznicu u prestonicu američke nacije".

Tagovi: