05.08.2018.

10:23

Foto:

Planeta

MELANIJA IZDALA TRAMPA! Pošto je njen muž uvredio Lebrona Džejmsa, prva dama stala u odbranu slavnog košarkaša!

Portparolka Melanije Tramp izjavila je da Lebron Džejms "radi na tome da učini dobre stvari" sa školom u svom rodnom gradu Ohaju.

(FOTO) KAKVA FOLIRANTKINJA! Melaniju opet ismevaju na društvenim mrežama!

Portparolka je poručila da prva dama želi da "ima otvoren dijalog o problemima sa kojima se suočavaju deca", prenosi BBC.
Tramp je na Tviteru objavio da je novinar Si-En-Ena (CNN) Don Lemon uspeo da učini da Lebron izgleda pametno, što prema njegovim rečima "nije lako".

MelnijaReuters

Melnija

Podsetimo, Donald Tramp podigao je buru objavom na Tviteru u kojoj je indirektno uvredio jednog od najboljih košarkaša današnjice Lebrona Džejmsa.

Tramp je reagovao na Lebronov intervju za "Si-En-En" koji je dao pre nekoliko dana, nakon što je preko svoje fondacije otvorio osnovnu školu za problematičnu decu u rodnom Ekronu, a u kojem je rekao da Tramp koristi sport da podeli ljude.

- Lebron Džejms je upravo intervjuisan od strane najglupljeg čoveka na televiziji, Dona Limona. On je učinio da Lebron izgleda pametno, što nije lako uraditi. Sviđa mi se Majk - napisao je Tramp na Tvitaru aludiravši na čijoj je strani u debati Lebron Džejms - Majkl Džordan.

Tagovi: