08.08.2018.

19:33

Foto:

Planeta

BIZARNA PREVARA! ​OČAJNA ŽENA IZ HONDURASA UHVAĆENA U STRAŠNOJ LAŽI: Sahranila lutku, tvrdeći da je mrtva beba!

Rosa Kasteljanos Dijaz iz mesta El Kojolar u Hondurasu u nameri da zadrži dečka Melvina Mendozu izvela je bizarnu prevaru. Ona je slagala Mendozu da je trudna i da nosi blizance, a da bi se posle devet meseci izvukla iz laži, rekla mu je da je jedno od dece na porođaju umrlo. Organizovala je sahranu, a u kovčeg je postavila lutku. 

Mendoza, kojem je sve od početka bilo sumnjivo, otkopao je grob i ostao u šoku kad je našao igračku.

Zakovala sanduk

Dijazova je odlučila da prevari ljubavnika nakon što je on pokušao da je ostavi. 

Mendozi i prijateljima je kazala da je trudna i da nosi blizance. Nosila je lažni stomak punih devet meseci, a u petak je porodici rekla da oseća blage bolove, pa je autobusom otputovala u glavni grad Hondurasa Tegusigalpu. Tamo se navodno porodila u bolnici "Eskuela". Posle svega, pozvala je Mendozu i kazala mu da je jedno dete umrlo tokom porođaja, a da je drugo u teškom stanju u bolnici. Nesrećni čovek je teško primio vesti i sa rođacima organizovao sahranu.

Prema navodima Mendozinog prijatelja, Ismaela Mehije, Dijazova je već u subotu doputovala u svoje rodno mesto El Kojolar, noseći detetovo telo u malom belom kovčegu.

Rođaci u šoku

Rođaci Melvina Mendoze u šoku su nakon što su čuli da je njegova ljubavnica lažirala trudnoću i sahranila lutku umesto deteta.
- Neverovatno je na šta je sve spremna očajna žena. Toliko je nisko pala da zaslužuje žestoku kaznu - komentarisali su članovi Mendozine porodice nakon što je otkrivena prevara.

- Kazala je da je osoblje bolnice zakucalo sanduk i da on ne sme da se otvara. Melvin je u očaju poverovao u tu priču i ceo dan oplakivao mrtvo dete. Na sahrani se okupilo stotinu rođaka i prijatelja, koji su roditeljima izjavljivali saučešće. Potom je kovčeg spušten u zemlju, pri čemu su i Mendoza i Dijazova glasno jecali - rekao je Mehija.

Nije podneo prijavu

On je dodao da su, međutim, Mendozini prijatelji posumnjali u celu priču.

printscreen youtube

- Preporučili smo Melvinu da otkopa kovčeg i otvori ga. On je to uradio nekoliko sati posle sahrane. Kad je Melvin otvorio sanduk, imao je šta da vidi. Unutra je umesto novorođenčeta bila plastična lutka obučena u dečju odeću. Svi smo bili u šoku - ispričao je prijatelj.

Mendoza je kovčeg odmah odneo u policiju. Uprkos okrutnoj prevari, odlučio je da ipak ne podnese krivičnu prijavu protiv ljubavnice.

Tagovi: