08.09.2018.

15:46

Foto:

Planeta

SVET STREPI, LAŽNI HEMIJSKI NAPAD VEČERAS U SIRIJI: Moskva otkrila detalje plana iza kojeg stoje ISIS, SAD, Pariz i London!

Konašenkov kaže da je ministarstvo odbrane dobilo informaciju da su se lideri grupa Hajat Tahrir al-Šam i Hizb al-Turkistani al-Islam, kao i lokalni koordinatori Sirijske civilne odbrane okupili u terorističkom komandnom centru u Idlibu 7. septembra.

Na tom sastanku oni su, prema njegovim rečima, dogovorili scenarije izrežiranih incidenata uz upotrebu otrovnih supstanci protiv civila koji bi bili pripisani sirijskoj vladi i svi treba da se spreme do večeras, prenosi TASS.

Specijalna komanda nekih "stranih prijatelja sirijske revolucije" signaliziraće teroristima da započnu primenu praktične provokacije u provinciji Idlib, rekao je on.

PANIKA U SARAJEVU, PUTIN DOLAZI I U BANJALUKU - dočekaće ga pola miliona Srba?! ŠPIJUNSKI RAT TRESE BALKAN!

Konašenkov je naglasio da ruska vojska nastavlja da prati situaciju u Siriji i akcije vojnih grupa različitih zemalja na Bliskom istoku.

Rusija je i ranije više puta upozoravala da se mogu očekivati inscenirani hemijski napadi u Siriji.

(VIDEO) PUTIN ZAPALIO SREDOZEMNO MORE, NATO IMAO ŠTA DA VIDI: Objavljen snimak velikih ruskih manevara!

Podsetimo, SAD, Francuska i Velika Britanija poručile su da će žestoko udariti na Siriju ukoliko dođe do novog hemijskog napada na civile, iako je dokazano da iza prethodnog hemiskog incidenta stoje teroristi i tzv. "beli šlemovi" potpomognuti upravo ovim trima zemljama.

Tagovi: