10.09.2018.

22:04

Foto:

Planeta

UŽAS PORODIČNOG ZLOČINA U VIĆENCI: Srbin izrešetao ženu, zato što mu NIJE MOGLA DA RODI SINA!

Zoran Lukijanović (40) ubio je u petak u Vićenci u Italiji suprugu Tanju Dugalić (32), i to posle višegodišnjeg maltretiranja jer nije mogla da mu rodi sina! Nesrećna Tanja posle rođenja ćerkice 2014. više nije mogla da zatrudni, i tad je Zoran počeo da je ponižava i zlostavlja.

Usledio je razvod, pa proganjanje, da bi je Zoran u petak sačekao kad je krenula na posao i ubio je sa tri hica iz pištolja! Nakon toga monstrum je presudio i sebi, na autoputu ka Veneciji!

Zabrana prilaska

Prema pisanju italijanskih portala, Lukijanović je posle Tanjinog ubistva pokušao da likvidira i njihovu četvorogodišnju ćerku i taštu. Međutim, kada je došao do Tanjinog stana, u kom su mu bile ćerkica i tašta, ova mu nije otvorila vrata, pa je Zoran otišao.

- Porodični problemi između Zorana i Tanje počeli su 2014,

Masakr

Zoran je posle Tanjinog ubistva pokušao da likvidira i ćerku i taštu, ali mu ova nije otvorila vrata

odmah nakon rođenja ćerkice, kada je usled zdravstvenih problema utvrđeno da Tanja više neće moći da ostane u drugom stanju. Zoran je tada postao veoma nasilan, jer je želeo da mu ona po svaku cenu rodi i sina. Svoj bes je često ispoljavao fizičkim nasrtajima na suprugu, koja je nakon nekoliko godina maltretiranja odlučila da ga napusti - prenose italijanski portali.

Zoran i Tanja su od početka godine u brakorazvodnoj parnici, a njemu je zbog ranijih fizičkih napada na suprugu bila izrečena i zabrana prilaska, koju on nije poštovao.

- Zbog nepoštovanja te odluke sud mu je odredio kućni pritvor, iz kog je Zoran pobegao sredinom jula i od tada niko nije znao gde se nalazi - navode mediji.
Lukijanović je, međutim, u petak u jutarnjim satima presreo suprugu Tanju, koja je krenula autom na posao.

- Seo je na suvozačko sedište, a onda je iznenada izašao iz auta i tri puta pucao u Tanju, u grudi i glavu, a potom je pobegao. Dva očevica su takođe pobegla, a radnik obližnje fabrike, koji je ubrzo video telo pored auta, pozvao je policiju - prenose italijanski portali.

Zoran se u međuvremenu uputio prema Tanjinom stanu, gde je, po svemu sudeći, planirao da ubije i taštu i ćerku.

- Zvonio je na vrata i urlao na Tanjinu majku da mu otvori. Komšije su izjavile da je Zoran tražio da vidi ćerkicu i da se pozdravi s njom, ali u italijanskoj policiji su uvereni da je zapravo hteo da ubije i dete i taštu. Na sreću, Tanjina majka mu nije otvorila vrata i Zoran je besan otišao. Seo je u "pasat" i počeo da beži autoputem ka Veneciji - izveštavaju tamošnji mediji.

Zaseda na autoputu

Karabinijeri su se dali u poteru i napravljena mu je zaseda na autoputu, nedaleko od Venecije.

- Ubica je zaustavio auto nedaleko od barikade koju mu je postavila policija. Potegao je pištolj i kroz prozor ispalio dva metka u vazduh, verovatno želeći da uplaši policajce. Pošto nije uspeo u toj svojoj nameri, stavio je cev sebi u usta i pucao - navode portali.

Lukijanović je neko vreme još bio živ i helikopterom je brzo prebačen u najbližu bolnicu, gde je ubrzo podlegao povredama.

Tagovi: