03.12.2018.

22:43

Foto:

Planeta

(VIDEO) AMERI SPASLI PUTINA, UPALI U RUSKU BAZU PODMORNICOM... Putin ih ismejao - TO JE NEMOGUĆE, FILM JE LOŠ!

U vreme kada tvrde da su im Rusija i njen predsednika (Vladimir Putin) izabrali šefa države i od "Putinovog agenta" Donalda Trampa treba spasavati Ameriku.

Sve u svemu, imali bi razloga da spasavaju Trampa od zaverenika unutar Amerike, ali oni - po navici a i zato što sebi tako izgledaju veliki i moćni - tobože spasavaju Putina.

A ruski lider im je upravo prodemonstrirao šta misli o njihovom spasavanju "predsednika Rusije".

Zamoljen da kaže šta misli o filmu "Hunter Killer", Putin je prvo rekao da ga nije gledao. Potom mu je novinar - od kojeg molba došla - ukratko predočio sadržaj filma, posebno ukazujući da američka podmornica spasava „predsednika Rusije", kojeg neki drže kao taoca u vojnoj bazi iza Polarnog kruga.
 
Putin je tada zatražio preciziranje: "Drže li ga to u našoj vojnoj bazi"?

Kad je dobio potvrdan odgovor, ocenio je da je tako nešto "malo verovatno" i objasnio:

- Dva mala čamca, koja su Sjedinjene Države poklonile Ukrajini, nisu usperla da prođu kroz Kerčenski moreuz, a oni bi u filmu da sa atomskom podmornicom uđu u našu vojnu bazu. To je nemoguće. Loš je to film! - istakao je Putin.

Ruski lider je izgovarajući poslednje reči još mahnuo rukom, ali se uzdržao da i on američko spasavanje „predsednika Rusije" ne nazove - poput ruskog ministra kulture Vladimira Medinskog - "krajnje glupim filmom".

Film je režirao Donovan Marš, a glavne uloge igraju Hari Oldman i Džerard Batler koji "spasavaju" i svet od trećeg svetskog rata.

SRBIJI SE MORA DATI SEVER KOSOVA I REPUBLIKA SRPSKA: Britanski ekspert predlaže kako bi trebalo promeniti granice na Balkanu!

A Tramp je neuporedivo ugroženiji unutar svoje zemlje od "predsednika Rusije".

Njemu upravo - preko svedočenja bišeg advokata Majkla Koena - pripisuju da je nameravao da u Moskvi izgradi svoj novi tower  i da u njemu Putinu pokloni penthaus.

Koen je prvo tvrdio da je Tramp od gradnje tauera u Moskvi odustao pre ulaska u predizbornu kampanju, pa u međuvremenu promenio iskaz i rekao da je to bilo kada je već bio predsednički kandidat svoje Republikanske partije.

Tramp je odreagovao preko Tvitera:

ŠIPTARI UCENJUJU EU, HOĆE VIZNU LIBERALIZACIJU: Veselji stavio do znanja Hanu da Priština očekuje opštu podršku Brisela!

- Razmatrao sam mogućnost da gradim u Rusiji, ali nisam realizovao taj projekat jer sam dobio nula garancija. Ovo je opet lov na veštice!

A ne pominje "lov" tek tako.

Ispostavilo se da je moskovski agent američke vojne špijunaže Filip Sater bio taj koji je Trampovim saradnicima - čim je on objavio da će se boriti za predsedničku kandidaturu - predložio i gradnju "kule" i poklanjanje penthausa Putinu. 

Tagovi: