08.12.2018.

13:27

Foto:

Planeta

HIT! PUTIN U STRIPU SA SUPERMENOM! Šef Kremlja se zakačio sa superherojem i.. ŠTA MISLITE KO JE POBEDIO?

Amerikanci su toliko opsednuti ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da je čak postao lik i u njihovim stripovima. U najnovijem izdanju kompanije "DC komiks" Putin želi da napadne SAD jer je njihov agent pobio ruske civile, ali čuveni superheroj Supermen putuje u Moskvu i pokušava da ga od toga odgovori.

Opsesija

Strip je još jedan od dokaza da su Amerikanci potpuno opsednuti Putinom

Strip pod nazivom "Časovnik sudnjeg dana", koji je štampan u ograničenoj seriji, privukao je ogromnu pažnju samo nekoliko dana nakon što je objavljen. U njemu se, osim Putina i Supermena, pojavljuje i superheroj Fajerstorm iz poznatog američkog stripa "Stražar" (Watchmen). Priča počinje time što Fajerstorm, tokom puta u Moskvu, slučajno pretvori ruske civile u staklo. Zbog toga je Putin besan i mobiliše vojsku. Ruski lider, nacrtan na Crvenom trgu pored oklopnih vozila i hiljada vojnika, poručuje da više neće tolerisati američke laži i obećava osvetu zbog napada Fajerstorma, koji radi za vladu SAD.

(FOTO) SUPERPUTIN NA KALENDARU ZA 2019. Vladimir se na fotkama igra s tigrom, puca iz pištolja, lovi ribu, kupa se u ledenoj vodi, igra hokej... (FOTO)

Baš u trenutku kad se Putin sprema da objavi rat Americi, stojeći ispred Kremlja, doleće Surpermen. S obzirom na to da je poštovan i u SAD, ali i u Rusiji, Supermen pokušava da ubedi Putina da je sve bio veliki nesporazum i da Fajerstorm nije namerno pretvorio ljude u staklo.

Informer

Zverski predstavili Asada

Kompanija "DC komiks" zverski je predstavila sirijskog predsednika Bašara el Asada u jednom od prethodnih brojeva stripa "Časovnik sudnjeg dana". U njemu Supermen posećuje ratom razorenu Siriju, kojom vlada poznati stripski antiheroj Crni Adam. On predstavlja Supermenu dečaka Nabila Azmaha iz Dume, kojem je porodica ubijena u ratu.
- Sestra mu je stradala u hemijskom napadu koji je pokrenuo Asad, ruska marioneta - rekao je Crni Adam Supermenu.

- Fajerstorm nije hteo da povredi civile. On može da upotrebi svoje supermoći da vrati ljude u njihovo prvobitno stanje - rekao je Supermen Putinu.

Ruski lider ga prekida i govori mu da ima dokaze da je Fajerstorm američki agent.

- Ovo je bio napad protiv ruskog naroda. Nije u redu to što ti pokušavaš da me ubediš u suprotno pred ljudima koje je Fajerstorm ubio - naveo je Putin.

U tom trenutku na scenu stupa Fajerstorm, noseći u rukama rusko dete koje je povratio u život. Ruski vojnici bez obzira na to počinju da pucaju u njega, a Supermen uskače i spasava dete. Putin gleda sav taj haos i uz pomoć svojih agenata ulazi u automobil i odlazi sa Crvenog trga. Tom scenom se završava novo izdanje stripa.

Ruski predsednik nije komentarisao da li mu se dopada strip, međutim, mediji u Moskvi pišu da je to još jedan dokaz da su Amerikanci potpuno opsednuti Putinom. S tim je saglasan i portal "Raša tudej", koji je objavio da je Putin u izdanju "DC komiksa" ipak predstavljen kao razuman čovek jer je spreman da sasluša Supermenove argumente.

Tagovi: