12.12.2018.

22:13

Foto:

Planeta

(VIDEO) EKSPERTI NATO U ČUDU, NE SHVATAJU ŠTA SE DEŠAVA: Putinova podmornica, nestala im PRED OČIMA!

Kako navodi bivši mornar Erik Moreno, podmornica je mogla da otplovi u Kerčki moreuz i možda se već nalazi tamo, piše ruski portal „Utro“.

Na svom nalogu na Tviteru ekspert je objavio snimak „Crne rupe“, kako nazivaju podmornicu na Zapadu, koja može da krene u pohod iz Sevastopolja. Snimke je objavio list „Dejli star“.

Moreno smatra da „Paltus“ može da počne igru „žmurke“ sa brodovima NATO-a u Crnom moru, kao što je to bilo za vreme Hladnog rata.

Ranije se američka vojska obratila Stejt departmentu sa molbom da saopšti Turskoj njene planove da pošalje vojni brod u Crno more. Prema Morenovom mišljenju, on može da postane lak plen za ruske podmornice, jer Crno more ima samo jedan ulaz i jedan izlaz.

- Ruska podmornica se možda nalazi na izlazu iz Bosfora radi kontrole moreuza. Rusija možda ima celu vučju jazbinu koja je spremna da napravi problem američkim brodovima - zaključio je on.

Dizel-električna podmornica projekta 877 „Paltus“ ima zadatak da se neprimetno prikrade brodu ili podmornici protivnika, da izvede napad i zatim da tiho nestane.

(VIDEO) PUTIN POSLAO BOMBARDERE U AMERIČKI KOMŠILUK: Vojska Rusije na vežbama u Venecueli!

Tagovi: