06.01.2019.

14:08

Foto:

Planeta

(FOTO/VIDEO) VLADIMIRE, ŠMEKERU JEDAN... Nije ni čudo što žene prosto OBOŽAVAJU PUTINA!

Potvrda za to je sve više, a zvanična Fejsbuk stranica Ruske federacije napravila je izbor "najdžentlmenskijih" Putinovih poteza, što prema svetskim vladarkama i suprugama svetskih lidera, što prema običnim ruskim ženama koje sreće obilazeći velike ruske proizvodne pogone.

Tako je na svečanoj večeri na samitu APEK-a u Pekingu ogrnuo ćebetom prvu damu Kine Peng Lijuen. To se dogodilo dok su svetski čelnici čekali vatromet na temperaturi nešto većoj od nule, pa je Putin utoplio kinesku prvu damu. Za to vreme kineski predsednik Si Đinping razgovarao je sa predsednikom SAD Barakom Obamom.

Informer

Svoje kavaljerske manire ruski predsednik pokazao je letos u Sočiju kada je nemačku kancelarku dočekao buketom krem ruža i drugog cveća pastelnih boja. On, inače, Merkelovoj redovno poklanja cveće, zbog čega su se pojedini nemački tabloidi pobunili, smatrajući da joj "na finjaka" daje do znanja ko je muško u rusko-nemačkim odnosima!

Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji prošle godine Putin se sastao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit. Njoj je poklonio veliki buket svetlo ružičastih božura, u kombinaciji sa ružama krem boje. 

Bivšoj predsednici Argentine Kristini Kiršer svojevremeno je tokom zvaničnog sastanka otvorio bočicu sa vodom i u maniru pravog gospodina sipao joj u čašu.

Informer

Ne tako davno objavljene su i fotografije i snimci sa svadbe austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl, na kojima su Putin i Knajslova, vidno raspoloženi, zaplesali pred svima.

Zanimljivo je da se Putin identično ponaša i kada ga mlade lepe Ruskinje zamole za selfi, ali i prema radnicama velikih ruskih pogona koje tokom godine obilazi. Sa svima je ljubazan, fotografiše se i strpljivo popriča.

Koliko je ruski predsednik pobrao simpatije žena celog sveta govori i činjenica da su u Japanu najprodavaniji kalendari za 2019,. upravo sa Putinom u raznim situacijama, što tokom obavljanja državničkih poslova, što tokom avanturističkog odmora u dalekim tajgama Sibira.

(FOTO) VOLE GA KO BOGA! Najprodavaniji kalendar u Japanu za 2019. je onaj sa VLADIMIROM PUTINOM, Japanke LUDE ZA NJEGOVIM MIŠIĆIMA!

Tagovi: