26.01.2019.

21:02

Foto:

Planeta

SRBI JOJ OVO NEĆE OPROSTITI! SLAVNA KASANDRA RUŠI MADURA! Glumica koja je devedesetih zaludela Srbiju stala na stranu opozicije u Venecueli!

Dok broj žrtava na ulicama, gde besne protesti, svakog dana raste i dostigao je najmanje 26 u poslednjih nekoliko dana i brojni poznati su se uključili u događaje.

Tako je uz Gvaida, a protiv Madura ustala i glumica Koraima Tores, koja je svetsku slavu stekla glumeći u sapunici "Kasandra".

Ova zvezda koja je kod nas u Srbiji devedesetih imala pravu armiju obožavalaca, na Instagramu je postavila fotografiju sa natpisom: "Slobodna Venecuela", aludirajuču na datum kad je Gvaido sebe proglasio predsednikom i dodalala je:

"Bez obzira na to gde su Venecuelanci, svi smo udruženi 23. januara 2019."

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Jan 22, 2019 at 8:46pm PST

Podsetimo, Koraima Tores postala je mega popularna u Srbiji tokom ekspanzije latinoameričkih serija devedesetih. Ona je glumila glavnu ulogu u telenoveli "Kasandra" koja se kod nas emitovala 1997. godine.

 Činilo se da ne postoji osoba u Srbiji koja nije pratila život glavne junakinje, a vrhunac ludila bio je kada je Kasandra završila u zatvoru, a po Srbiji se pisala peticija da je puste na slobodu jer je nevina.

LATINO GLUMAC OSVALDO RIOS EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Sa "Kasandrom" smo zaustavljali rat u Jugi!

Tagovi: