26.02.2019.

20:57

Foto:

Planeta

VOJSKA SMENJUJE POROŠENKA, OPTUŽEN ZA VELEIZDAJU?! Predsednik Ukrajine nije u Kijevu - Poslao poruku sa AMERIČKOG RAZARAČA!

- Materijal koji su novinari objavili potpada pod Član 112. Krivičnog zakona, a to je veleizdaja -izjavila je Timošenko tokom govora u Radi, prenosi danas Sputnjik.

(FOTO/VIDEO) DVA ŠPIJUNSKA AVIONA PONOVO KOD RUSKE GRANICE! Snimali balističke NUKLEARNE RAKETE oko Kalinjingrada!



Ustavni sud mora pre toga da donese zaključak o zakonitosti postupka, a Vrhovni sud treba da potvrdi da je predsednik države zaista počinio krivično delo.

Grupa ukrajinskih nezavisnih istraživačkih novinara Bihus.info nedavno je objavila materijal u kojem je razotkrivena šema velikih krađa u ukrajinskom sistemu odbrane. Autori izveštaja tvrde da su u pronevere bili uključeni zvaničnici bliski Porošenku.

U tekstu se navodi da su Igor Gladkovski, sin prvog zamenika sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Olega Gladkovskog, i njegov drug i poslovni partner Vitalij Žukov, kao i Andrej Rogoza, od 2016. godine ukrajinskim odbrambenim preduzećima prodavali rezervne delove za vojnu opremu sa maržom od 300 odsto.

(VIDEO) ŽESTOK RAT U DONBASU! UKRAJINCI BOMBARDOVALI DNR, A ONDA JE USLEDIO ODGOVOR RUSA - poginulo šest ukrajinskih vojnika!



Oni su navodno krijumčarili robu sa teritorije Rusije ili su je kupovali u vojnim skladištima u Ukrajini. Novinari tvrde da su na taj način prestupnici od "Ukrooboronproma" dobili više od devet miliona dolara, navodi Sputnjik.

Porošenko na američkom razaraču

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko popeo se danas na američki razarač "Donald Kuk" u Odesi, čime je poslao svojevrsnu poruku Kremlju.

Kako prenosi AP, Porošenko je saopštio da je poseta "Donalda Kuka" luci u Odesi "važan signal Kremlju". Time je, kako navodi agencija, želeo da istakne bliske odnose američke i ukrajinske vojske.

(VIDEO) SU-57 NIJEDAN AVION NE MOŽE DA OTKRIJE I NIJEDAN SISTEM NE MOŽE DA GA OBORI: Ruski monstrum od aviona!



Porošenko se sastao sa specijalnim izaslanikom SAD za Ukrajinu, Kurtom Volkerom, kojom prilikom mu se zahvalio za sve veće američko prisustvo u Crnom moru u naposletku Kerčkog incidenta, kada je Rusija zaplenila ukrajinske brodove i uhapsila mornare.

Volker je svoju posetu opisao kao "veliki pokazatelj" posvećenosti SAD narodu Ukrajine.

KLJUČA U VENECUELI! TRAMP PREBACUJE VOJSKU U PORTORIKO I SPREMA INVAZIJU! Moskva upozorava da se sprema katastrofa!

Tagovi: